solidna joomla
nema veze šta je Joomla. Ne smeta ako je sajt dobro napravljen
solidna joomla
nema veze šta je Joomla. Ne smeta ako je sajt dobro napravljen
Evo moja stranica: http://drazen-online.net84.net/
Svi komentari su dobrodošli.
Sve je OK, nemam ništa protiv full-flash...ali me ježi kad vidim slike nasmješenih zapadnjackih lica, bez uvrede ali ove su slike pokupljene sa neke stranice ili plakata s neke americke firme. U ponudi hosing paketa ništa nije navedeno, dali server radi na linux ili microsoft-u? Tko ce znat. Napuni stranicu sadržajem i u ponudu ubaci malo više informacije o onome što nudiš.
Slike su zbog ljepšeg izgleda, bez njih stranica nije za pregled.
Serveri rade na OS Linux.
Hvala na savjetima, svi su korisni
Sve je OK, nemam ništa protiv full-flash...ali me ježi kad vidim slike nasmješenih zapadnjackih lica, bez uvrede ali ove su slike pokupljene sa neke stranice ili plakata s neke americke firme. U ponudi hosing paketa ništa nije navedeno, dali server radi na linux ili microsoft-u? Tko ce znat. Napuni stranicu sadržajem i u ponudu ubaci malo više informacije o onome što nudiš.
Progledaj malo druge hosting firme u hrvatskoj pa probaj izvuci malo inspiracije, radije pod hosting udri jednu sliku severa. E da i u kontakt stranici ubaci forme i oživi ih u flashu.
Evo ti malo inspiracije za neke flash promjene...KLINI
Progledaj malo druge hosting firme u hrvatskoj pa probaj izvuci malo inspiracije, radije pod hosting udri jednu sliku severa. E da i u kontakt stranici ubaci forme i oživi ih u flashu.
Evo ti malo inspiracije za neke flash promjene...KLINI
Da u Kontakte će ići kontakt forma u flashu.
Hvala na linku
updateovan design , check it out www.bhportal.net
Jel ovo index.hr
Budite nježni :) Moja prva stranica ikad.
plitvice.com.hr
Source ti je jako "zbrčkan", css stavi u vanjsku datoteku, JavaScript također.Komentari su ...dude(who is still using IE5?), ovo je less is more filozofija, ali ...Za prvu jako dobro(zanemariti ćemo DW template, jer je ponekad teško ručno nakucati layout).Boja(pozadinska) i nije toliko nesretna, koliko je boja fonta i heading color(provjeri da li koristiš h1-h6 tagove, bitno je za SEO)...U svakom slučaju ima prostora za poboljšanja.Širinu ostavi fixed, što ako ti naleti neko sa 2560 px horizontalne rezolucije?
Hvala na linku
Također sam malo počeo raditi u flashu, koju verziju AS si koristio?Uveli su neke gadne promjene, tako da sad moram cijeli niz eventlistenera kucati, kako si navigaciju riješio, labels?
Nisam gledao source, kako riješavaš output?
kompletna kopija index.hr, uz male izmjene, osim ako nije ista ekipa radila, ovo je samo loša kopija. ok za trud, ali već viđeno, a i osim toga sve stranice osim naslovne imaju jako loše iskorištavanje slobodnog prostora.
uspješto je kopiran i disclaimer (uvjeti korištenja) - od riječii do riječi
Hvala na linku
Također sam malo počeo raditi u flashu, koju verziju AS si koristio?Uveli su neke gadne promjene, tako da sad moram cijeli niz eventlistenera kucati, kako si navigaciju riješio, labels?
Pa ako si krenuo raditi u flashu, nećeš odmah sutradan praviti takve stranice kao ja!
Trebaš raditi i raditi u Fashu, dok ne skužiš ono osnovno, moja preporuka je da nađeš neki tutorijal osnove Flasha.
Onda polako kreneš radit u njemu, i svoj prvi flash postavi da vidimo, iako neće biti nešto dobro (možda se varam ), za početnika je odličan, jer tako se uči i kupi znanje
kompletna kopija index.hr, uz male izmjene, osim ako nije ista ekipa radila, ovo je samo loša kopija. ok za trud, ali već viđeno, a i osim toga sve stranice osim naslovne imaju jako loše iskorištavanje slobodnog prostora.
Slažem se za index, ali bez obzira na to, mogu ti reći da Font slova ne paše!
Hvala na linku
Pa ako si krenuo raditi u flashu, nećeš odmah sutradan praviti takve stranice kao ja!
Trebaš raditi i raditi u Fashu, dok ne skužiš ono osnovno, moja preporuka je da nađeš neki tutorijal osnove Flasha.
Onda polako kreneš radit u njemu, i svoj prvi flash postavi da vidimo, iako neće biti nešto dobro (možda se varam ), za početnika je odličan, jer tako se uči i kupi znanje
Krenuo, to je uvjetno rečeno, tutoriali su najmanji problem, ni navigacija nije atomska fizika, jedino malo moram proraditi na animiranju sa AS 3.0, daju se izvrsne stvari napraviti.Može nekakav link na resurse?
evo mala reklamica za kolegu :) Baguje.com
evo mala reklamica za kolegu :) Baguje.com
Nije lose
Hvala na linku
Krenuo, to je uvjetno rečeno, tutoriali su najmanji problem, ni navigacija nije atomska fizika, jedino malo moram proraditi na animiranju sa AS 3.0, daju se izvrsne stvari napraviti.Može nekakav link na resurse?
Zaboravi sam ti reći da koristim 3 ili 4 verzije programa za Izradu Flash stranice, trenutno nisam na tom računalu pa mogu ti provjeriti.
Za link nemam, Google!!
Budite nježni :) Moja prva stranica ikad.
plitvice.com.hr
Source ti je jako "zbrčkan", css stavi u vanjsku datoteku, JavaScript također.Komentari su ...dude(who is still using IE5?), ovo je less is more filozofija, ali ...Za prvu jako dobro(zanemariti ćemo DW template, jer je ponekad teško ručno nakucati layout).Boja(pozadinska) i nije toliko nesretna, koliko je boja fonta i heading color(provjeri da li koristiš h1-h6 tagove, bitno je za SEO)...U svakom slučaju ima prostora za poboljšanja.Širinu ostavi fixed, što ako ti naleti neko sa 2560 px horizontalne rezolucije?
Hvala na odgovoru!
To za css u vanjskoj datoteci jest plan, još se obrazujem.
E ovo za IE5, kada sam bila to maknula, stranica se nije prikazivala u niti jednoj verziji IE. Sve je bilo bijelo. Vidim da će me taj IE uveseljavat mjesecima.
radi se o joomla cms-u, znaci svaki site koji ima ovaj fazon prikazivanja vijesti tipa uskportal.ba, biscani.net itd itd je kopija index.hr, samo sam radio da svaka kategorija ima svoju pozadinu i isao na vishe vijesti u manje prostora? sto se tice pravilnika ili uvjeta koristenja to su stara sada se pisu nova :)
Index.hr i CroPortal.net..
Kao što je jednom rekao tesla..
"Nije mi žao što kradu ideju, nego šta nemaš svoju"
Da ne govorim da kradeš članke i da ne stavljaš link s kojeg sajta si preuzeo te članke. Primjerice webcafe od net.hr-a
!!!Takve nazivamo PLAGIJATOROM!!
Nemoj se iznenadit ako te neko prijavi. Svakom adminu rečem želim ti svu sreću, tebi ne mogu jer ne pokazuješ ništa.. Naprosto žao mi je što ne napraviš nešto kolegijalno i svoje
Kopirat nešto i izmjeniti nešto... hmm.. to ti nitko neće uvažit
Kopirana ideja/ kopiranje teksta = KOPIRANJE
Mora da si veoma hrabar da ovo napraviš
Ako griješim ispravite me
Index.hr i CroPortal.net..
Kao što je jednom rekao tesla..
"Nije mi žao što kradu ideju, nego šta nemaš svoju"
Da ne govorim da kradeš članke i da ne stavljaš link s kojeg sajta si preuzeo te članke. Primjerice webcafe od net.hr-a
!!!Takve nazivamo PLAGIJATOROM!!
Nemoj se iznenadit ako te neko prijavi. Svakom adminu rečem želim ti svu sreću, tebi ne mogu jer ne pokazuješ ništa.. Naprosto žao mi je što ne napraviš nešto kolegijalno i svoje
Kopirat nešto i izmjeniti nešto... hmm.. to ti nitko neće uvažit
Kopirana ideja/ kopiranje teksta = KOPIRANJE
Mora da si veoma hrabar da ovo napraviš
Ako griješim ispravite me
croportal nam je partner, a drugo ti ako si corav drugi nisu malo pregedaj za izvore clanaka malo pogledaj ;)
croportal nam je partner, a drugo ti ako si corav drugi nisu malo pregedaj za izvore clanaka malo pogledaj ;)
ok što se tiče članak vidim da je tu poviše datuma neka mala oznaka iako bi ajmo reć po pravilima trebao napisati članak preuzet od toga i toga i stavit link.. A što se tiče croportala, on dopušta kopiranje ideje ako ste partneri? Nije mi baš to jasno kako si doša s njima do partnerstva.. I preporučujem da napraviš nešto svoje, index ima svoju ideju, ti napravi nešto svoje inovativno.
No dobro, reć ću sad komentare na "tvoj" dizajn.
Jesi čua za padding? Ove kockice su previše zbijene, tj sadržaj unutar njih, primjerice izdvajamo, globus, naslovi tih kategorija itd. Font na pravilnik.html nije dobar. Sve mi je nekako zbijeno. Bilo bi dobro da daš malo tog prostora, svježine,...
I zapamti. Pravi news portali opstaju samo uz plačene urednike
ok što se tiče članak vidim da je tu poviše datuma neka mala oznaka iako bi ajmo reć po pravilima trebao napisati članak preuzet od toga i toga i stavit link.. A što se tiče croportala, on dopušta kopiranje ideje ako ste partneri? Nije mi baš to jasno kako si doša s njima do partnerstva.. I preporučujem da napraviš nešto svoje, index ima svoju ideju, ti napravi nešto svoje inovativno.
Jesi čua za padding? Ove kockice su previše zbijene, tj sadržaj unutar njih, primjerice izdvajamo, globus, naslovi tih kategorija itd. Font na pravilnik.html nije dobar. Sve mi je nekako zbijeno. Bilo bi dobro da daš malo tog prostora, svježine,...
ovo je testni sve radimo polako jer nas 2 imaju samo sto se tice designa .....sve bugove rjesavamo...
ovo je testni sve radimo polako jer nas 2 imaju samo sto se tice designa .....sve bugove rjesavamo...
Samo daj dizajnu malo prostora, pa čak ga i proširi malo.. i budi različit od drugih
Kakva vam se čini ova stranica koju Ivan M. i ja trenutno radimo za Wordpress. Sve kritike, prijedlozi i pohvale su dobro došle.
P.S. -Stavite Full Screen Mode
2 | Odlična |
---|---|
10 | Vrlo Dobra |
8 | Dobra |
5 | Dovoljna |
2 | Loša |
i ubaciš u head ovo
<link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" />
i ubaciš u head ovo
13*13
Možeš staviti i 64*64 px, ekstenzija .ico je krucijalna.
i ubaciš u head ovo
13*13
Možeš staviti i 64*64 px, ekstenzija .ico je krucijalna.
za sličicu imaš i ako trebaš favicon generator...
Tako i izgleda, designed by le ona?
Ja sam mislija da gay osobe imaju smisla za estetiku (bar imaju svi ovi koje znam). Ovo je uzas.
onda si daj vremena i napravi nešto normalno.. bar skini neki free template..