Cijena izrade WEB stranice?

poruka: 212
|
čitano: 73.757
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Cijena izrade WEB stranice?
Kresimir4 kaže...

Content? Pa što imaš od toga? prebacit s postojeceg nekoliko slika, opis copy-paste, kontakt forma u 2min sa pluginom naravno. Optimizaciju nebi ni radio za sajt za apartmane od nekoliko slika znaci nista posebno. Problem je sto se bio to jako mali sajt sa jako malo contenta ili jako veliki sajt s jako puno contenta shvaca isto. Sto ce on s jako malom stranicom postici s optimizacijom? Ustedjeti loading od 0.1 sek? Ali hoce i to se moze srediti nema problema.

S takvim razmišljanjem je važnije pitanje zašto mu uopće site treba. Istina je da je u toj kategoriji konkurencija velika i da je teško uopće doći na prvu stranicu kad se googla točan naziv apartmana, a kamo li što više, ali to ne znači da treba odustati i od minimuma. I 150 kn je previše ako će imati bounce rate od 90% na 10 posjetitelja mjesečno.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
7 godina
neaktivan
Cijena izrade WEB stranice?

malo bump-anje teme.

koliki bi bio raspon cijene za ova dva slucaja, otprilike barem.

1. One-page site, jednostavan (tipa za malu firmicu/obrt/opg) s nesto podataka, galerija, kontakt forma, povezan s facebook-om, responsive, bez baze podataka i cms-a. znaci jednostavno maksimalno..

2. stranica s vise izbornika (tipa za vecu firmu/doo), pocetna/o nama/proizvodi/galerija/kontakt, kontakt forma, google karta s pinned lokacijama na njoj recimo, konakt forma, responsive (isto bez baze i cms-a)

zanima me samo okvirna cijena i razlika te dvije. znam da ako se koristi cms cijena ide gore, ako se koristi baza podataka isto. ali evo zanimaju me cijene ovako jednostavnijih radova.

ps. nisam spomenuo, za obje bi recimo bio koristen kupljen i doradjen template za recimo 40$? (ali izuzmimo taj trosak iz procjene)

hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice