Brojac slika

poruka: 4
|
čitano: 1.702
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Brojac slika
pitanje

Napravio sam stranicu (nesto kao licna fotogalerija) u Dreamweaveru (kombinacija html i css). Na stranici se nalaze thumbovi slika i sad imam dva problemcica:

1. Zelio bih kad kliknem na thumb da mi se na drugoj stranici otvori ta slika i da ispod nje pored nekih karakteristika koje cu ja upisati da bude brojac slika (znaci za svaku poseban brojac) da znam koliko je puta koja slika pogledana

2. Na toj stranici kad mi otvori tu sliku, na lijevoj strani bi bili ostali thumbovi iz iste kolekcije, pa da kada kliknem na koju iz te kolekcije da se samo mijenja slika u desnoj strani, a ostatak stranice da ostane isti.

Nadam se da sam dobro objasnio sta mi treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brojac slika

1. deviantart.com

2. imagevuex.com

ni jedan odgovor ne odgovara 100% na tvoje pitanje, ali nije na odmet da bacis oko.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

To je nesto slicno sto meni treba. Ustvari cak mi i ne treba koliko je danas puta slika pogledana nego samo ukupan broj.

17 godina
neaktivan
Shogun kaže...

To je nesto slicno sto meni treba. Ustvari cak mi i ne treba koliko je danas puta slika pogledana nego samo ukupan broj.

deviant ti ima poprilicno dobru statisku, a naravno jedna od prednosti je i ogoroman comunity.
U imagevuex se lako moze implementirati brojac posjeta
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice