Analitika posjećenosti portala

poruka: 8
|
čitano: 7.400
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zanima me da li mogu ja kao npr. potencijalni oglašivač ili samo znatiželjnik da provjerim posjećenost nekog portala.

Na primjer: www.nekiportal.com

Tvrdi da ima 150 000 jedinstvenih posjeta dnevno preko Google analitike ili nekog drugog brojača posjeta, da li i kako mogu provjeriti istinitost ovih navoda jer je malo vjerovatno da baš ima toliko posjeta dnevno   a opet važno mi je da znam pravu istinu pa makar to bilo i dosta manje posjeta?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nikako točno. Oni ti moraju poslati google analytics izvješće ili koji već ili ti dati prvremeni pristup da se sam uvjeriš, ili generirati kod za tvoj analytics da možeš provjeriti. I tako.

hacktivist

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Analitika posjećenosti portala

možeš nek ti da username i password te se snjima ulogiraj u google analytics

Ja po na osob uvjek napravim gmail acount za svaki sajt za takve stvari i preko njega svatko ima legalan uvid bez muljaže. Samo se meni to ćini 150 000 posjeta bez dnevno (ovako napamet) jer za takve cifee SEO mora biti mrak

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 14:28 (NoorMomento).
16 godina
neaktivan

moze te dodati kao korisnika na analytics profil pa onda mozes gledati statistike

www.prijevodi-online.org
17 godina

ili importovati GA podatke na cms dashbord ;)

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima i Alexa, makar nema baš puno relevantnih podataka tamo. Example

http://www.Hedonist385.in
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma Alexa nije bas previse relevantna, bolje da trazi pristup na GA ili barem screeshotove, ali tu mogu biti muljaze. Mislim sve ovisi, ako je neki ozbiljan portal, valjda nisu spali na to muljaju sa slikama GA koje ti posalju.

0 0 hvala 0
17 godina
MladenTZ kaže...

Zanima me da li mogu ja kao npr. potencijalni oglašivač ili samo znatiželjnik da provjerim posjećenost nekog portala.

Na primjer: www.nekiportal.com

Tvrdi da ima 150 000 jedinstvenih posjeta dnevno preko Google analitike ili nekog drugog brojača posjeta, da li i kako mogu provjeriti istinitost ovih navoda jer je malo vjerovatno da baš ima toliko posjeta dnevno   a opet važno mi je da znam pravu istinu pa makar to bilo i dosta manje posjeta?

naravno da možeš provjeriti!

postoji nešto što se zove google double click ad planner (https://www.google.com/adplanner).

ulogiraj se sa svojim gmail računom i provjeri statistike za bilo koji web. ti podaci su isti koje oni vide u GA (samo nemaš puno detalja).

mislim da je broj od 150.000 UV jako preuveličan! ne znam koji je to portal, ali svakako mi se čini puno previše!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice