Znanje

poruka: 9
|
čitano: 2.288
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Znanje

Ma nije ovo problem koji ću postaviti za temu, ali za mene je. Novi sam ja u tom učenju, a već ostario pa imam sto problema, ali jedan najveći. Zanima me imaju  li igdje na internetu da se daju skinuti programi ali prevedeni na naš jezik- moliću ne samo ovi osnovni nego i neki drugi?

Zahvalan na odgovoru onome ko mi ga da.  Nemući me engleski koliko me muće sve te stručne riječi kojih nema o riječniku

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Znanje

Moj ti je savjet da ti je bolje da postaviš ovdje riječi te stručne koje ti nisu jasne da ti damo odgovor da ne bi svaki put morao tražiti taj program koji je preveden na hrvatski jer naravno nisu svi prevedeni. Daj riječi koje ti nisu jasne pa ko bude znao dat će ti odgovor.

17 godina
protjeran
Znanje

"Divim" se temama na forumu koje imaju sadržaj totalno drugačiji od naslova.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni nije jasno kaj uopće ovaj traži... koji programi?

btw: nije mućiti nego mučiti, i čini mi se da se veli rječnik, kaj se moliću piše skupa?... vidi se da je NOV u UČENJU :D

16 godina
neaktivan
Znanje

tebe muci hrvatski!

ni njega neznas dobro no nema veze

objasni malo bolje kaj trazis da ti pokusamo pomoci

Viva la Linkuto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znanje

E ovak...dajte preporuke za neke forume ili stranice koje se isključivo bave temama vezanim uz primjerice Astronomiju,Biologiju,Geologiju... 

...i neke tabu teme tipa izvanzemaljska bića,zabranjena arheologija,neobjašnjive pojave itd.

0 0 hvala 0
17 godina
markbodin kaže...

btw: nije mućiti nego mučiti, i čini mi se da se veli rječnik, kaj se moliću piše skupa?... vidi se da je NOV u UČENJU :D

Ti si neki ucitelj? Covijek je trazio pomoc a ti tu pametujes o pravilnom pisanju rijeci koje najvjerojatnije niti ti neznas.

linkuto kaže...

tebe muci hrvatski!

Zasto vrijedas? ako se covijek zurio moguce da je par puta pogrijesio i sta sada? di bi dosli da moramo pazit za svaku sitnicu
ili mu preporucite stranici na hrvatskom za download programa koji su vecinom na hrv jezik ili stfu.

Jednostavno mrzim kada ne zelite pomoc nego svakom nalazite neke mane ako nece admin na to prigovorit onda cu ja.

i jedan na bosanskom koji ces bez problema razumijet   

http://www.download.co.ba/

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 16:08 (toxic).
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...

tebe muci hrvatski!

LOL, nemoj kritizirati čovjeka. Pogledaj svoj pravopis. Ne pišeš zareze, točke, veliko slovo i kvačice jer vjerojatno ih niti sam ne znaš. Ne bi te išao kritizirati da ne vrijeđaš čovjeka kojem treba pomoć.
Deal with the facts and live with them.
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
markbodin kaže...

Ti si neki ucitelj? Covijek je trazio pomoc a ti tu pametujes o pravilnom pisanju rijeci koje najvjerojatnije niti ti neznas.

linkuto kaže...

tebe muci hrvatski!

Zasto vrijedas? ako se covijek zurio moguce da je par puta pogrijesio i sta sada? di bi dosli da moramo pazit za svaku sitnicu
ili mu preporucite stranici na hrvatskom za download programa koji su vecinom na hrv jezik ili stfu.

Jednostavno mrzim kada ne zelite pomoc nego svakom nalazite neke mane ako nece admin na to prigovorit onda cu ja.

i jedan na bosanskom koji ces bez problema razumijet     

http://www.download.co.ba/

nisam učitelj nego profesor... i samo me zanimalo koje programe točno on hoće, jel mi iz početnog posta nije bilo jasno, pa sam mislil usput čovjeka malo naučit jezik... i tebe bi trebalo učit vidim... po linku kaj si dal sve mi je jasno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice