Molio bih nekog ako mi moze pomoc da vratim lozinku od emaila.. Neznam jucer je koristio danas mi blokiro mozak niako se sjetit,nemogu vjerovat.. neznam ni ona tajna pitanja ni alternativne emaile.. znam samo proslu sifru koju sam promjenio prije tjedan dva.. Dali mozda ona moze pomoc.. stvarno neznam a nesto dosta vazno mi na emailu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam evo vidim da je bio neki Hakerski napad na Yahoo.. Mozda mi je Lozinka resetirana,,, ako je sto bi to znacilo kako doci do nje.. stvarno neznamm,. Pomoc molim..
Ja sam rekreirao password sa starim yahoo accountom. Morao sam znati samo user ID.
Ima opcija prilikom logiranja: I can't access my account, zatim I have a problem with my password i onda te pita na koji mail da ti pošalje uputstva za poništenje lozinke i pravljenje nove.
Nadam se da si konfigurirao ispravne mailove za kontakt ;)
Ja sam rekreirao password sa starim yahoo accountom. Morao sam znati samo user ID.
Ima opcija prilikom logiranja: I can't access my account, zatim I have a problem with my password i onda te pita na koji mail da ti pošalje uputstva za poništenje lozinke i pravljenje nove.
Nadam se da si konfigurirao ispravne mailove za kontakt ;)
Yahoo mail ima vremenska ograničenja, ukoliko se na mail ne pristupa nakon dužeg perioda uklanja se a i snjim i email. Kreiraj GMAIL i rješeno. Gmail nema vremenska ograničenja i možeš pristup kakko god želiš.