Youtube smrzava računalo

poruka: 4
|
čitano: 1.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Youtube smrzava računalo

Imam čudan problem, svaki put kada slušam muziku preko youtubea komp se smrzne... Što je čudno jer gledam filmove bez problema, igram igrice i vrtim par programa koji baš koriste resurse i za koje bi prije reko da će srušit sustav. Reinstalirao sam windowse (ne iz tog razloga) ali se to opet događa... sve radi ali youtube ga ubije u pojam... Koristim google chrome najnoviji. Konfa je pod PC2 u moj pc

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 10:26 (Gigabyte091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Youtube smrzava računalo

i meni  kad upalim youtube i5 4690k sa gtx 970 ubia mi proc na 80 % u world of tanks imam jedva 40 fps.a i kad promjenim plocu radi sve normalno kad vratim svoju maticnu ista stvar i sad se bojim da je ploca gotova

0 0 hvala 0
9 godina
Re: Youtube smrzava računalo
I meni yt smrzava ali samo chrome, na sekundu pozeleni video, normalizira se i zamrzne.. Sve ostalo radi al ovo ne

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Youtube smrzava računalo

Imate najnoviju verziju drivera za grafičku karticu? Ako vam se problem događa u jednom web-pregledniku, događa li se i u drugom (temeljenom na drugom engineu?). Ako se događa samo u jednom, onda je valjda posrijedi nekompatibilnost (bugovitost) trenutne verzije s vašim računalom ili problem možda radi neka ekstenzija ili možda imate kakav zloćudni program.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice