imam jedno pitanje, instalirao sam cod 4 i xfire, sve uredno se registriram i sve to i kad hoču da uđem u bilo koji server, kad se pojavi ono join game nakon toga počne da skida pustim da skine i posve nekaj drugo bude, neznam kak da objasnim nebude mapa original igrice nego nezzz, zapravo tako slika prikazuje i onda se server sruši ili kaj već......a kad se sruši kad odem nazad menu od igrice je potpunooooo drugačije:: slika pozadine menu-a, slova:npr: join game, single player itd....da nenabrajam, prije par god sam igrao i kad je nešto tako skidao brzo je skinuo i pokrene se normalno igrica i igram sad je posve nešto drugo nekužim zaštooo....i nije mi za svaki server skidao, skidalo mi je za svaki 10-15, a ovdje koji god upalim skida.....i to dosta puta prvo nešto skine od 250 kb napr, pa onda 15 mb, 17mb, 25 mb, nekužim, možete mi reč kako da to riješim a nemogu nikako da prekinem to skidanje jedino ctrl-alt-delete
mislim neka skida ali hoču da mi bude normalna igrica i što je najvažnije neka se upali da mogu igrat