(x64) ATI driveri i font

poruka: 12
|
čitano: 1.548
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
(x64) ATI driveri i font

Uredno nakon 11.9 verzije bilo koju verziju da instaliram totalno mi unisti sve zive fontove, postanu grbavi i kao nagriženi kiselinom, samo u 3d aplikacijama, znači u svakoj pokrenutoj igri su fontovi jedva čitljivi, nebitno od veličine, oni manji uopće nisu čitljivi. nisam ovakih problema nikada imao na 32bit win, jel zna netko o čemu se tu radi?

inače win7 ultimate 64bit + http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx

ima tko takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
(x64) ATI driveri i font

što nitko se nije sreo s ovakvim problemom? ne mogu naći online ništa kvalitetno. čini mi se da me opet očekuje mukotrpno detljano čišćenje svega što ima veze s tim drivera s računala i povratak na one što rade :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
(x64) ATI driveri i font

Imao do prošlog tjedna 4850, pa kupio u pon 6950 i nakon instalacije drivera u firefox-u mi je font kao "boldan". Primjetio sam i u Wordu / Foxit (PDF) da su isto malo deblji fontovi. Nisam riješio nikako jer mi ne smeta tako jako. Sad ne znam da li se to isto tebi dogodilo samo u većoj mjeri.

Možda isprave sa novim driverima

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
17 godina
(x64) ATI driveri i font

Idi u CCC/Gaming3D Application Settings i isključi Morphological Filtering ako ti je uključen, ako je samo u igrama, onda je najverovatnije to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: (x64) ATI driveri i font

@smiglcro

Očekivano je da možeš imati problema, uzimajući u obzir da si instalirao Preview (tj. beta) drivere, a od tada su izašli Preview 2 i Preview 3 driveri. Stabilna verzija 11.10 drivera bi trebala izaći za koji dan.

Kao što je spomenuto iznad, različiti postprocessing filtri (najčešće antialiasing filtri - narrow/wide tent, edge detect, morphological AA), ukoliko se koriste neselektivno, mogu imati nepovoljnih utjecaja na sliku.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 14:03 (hrx).
15 godina
neaktivan
hrx kaže...

@smiglcro

Očekivano je da možeš imati problema, uzimajući u obzir da si instalirao Preview (tj. beta) drivere, a od tada su izašli Preview 2 i Preview 3 driveri. Stabilna verzija 11.10 drivera bi trebala izaći za koji dan.

Kao što je spomenuto iznad, različiti postprocessing filtri (najčešće antialiasing filtri - narrow/wide tent, edge detect, morphological AA), ukoliko se koriste neselektivno, mogu imati nepovoljnih utjecaja na sliku.

znaci zelis mi reci da se drzim 11.9 drivera i cekam sluzbene 11.10?

17 godina
(x64) ATI driveri i font

Jesi li proverio Morphological Filtering? Koristim iste drivere i nemam nikakvih problema, ali nikad se ne zna. Ako ne možeš da ih dovedeš u red, vrati se na prethodne. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi li provjerio postavke kao što je gore navedeno?

Beta driveri mogu biti korisni ako ranija verzija stabilnih drivera ne funkcionira dobro (obično kod novog hardvera), ali u pravilu nije preporučljivo instalirati beta drivere zbog mogućih problema u radu i nestabilnosti. Osobno čekam da prođe tjedan dana od izlaska stabilne verzije prije nego što instaliram nove drivere, za slučaj da se naknadno otkriju kakvi problemi s njima.

Vraćanje na prethodne drivere može biti problematično ukoliko program za deinstalaciju dobro ne očisti registry od unosa koje je stvorio - moj je savjet da pričekaš još par dana i instaliraš stabilne 11.10 drivere. Ukoliko nisi spreman čekati, možeš instalirati Preview 3 drivere - v3 bi trebali imati manje bugova od v1.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 16:12 (hrx).
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Idi u CCC/Gaming3D Application Settings i isključi Morphological Filtering ako ti je uključen, ako je samo u igrama, onda je najverovatnije to.

hvala, to je bio problem

15 godina
neaktivan
(x64) ATI driveri i font

nakon dizanja preview 3 drivera igra je poletjela, na istim postavkama na 11.9 sam imao prosjecnih 40fps.a sada se vrti na prosjecnih 75 fps.a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
(x64) ATI driveri i font

Morphological Filtering takođe ubija framerate, sam po sebi je zahtevan otprilike koliko i 4xMSAA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATI driveri

Ovako,imam problem sa ati driverima,kada se putem HDMI kabela spojim na tv ako su driveri koje nudi win 7 onda radi ok,ali kad moram staviti novi driver radi igara,tada dobijam sliku koja nije proširena na cijeli ekran. Imam Radeon hd 3870,ali problem je bio prisutan i na drugim karticama sa oiginalnim driverima (cd)

Kako se može proširiti slika na cijeli ekran,ako situacija zahtjeva original drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice