- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj nam malo više detalja. Prikazuje li ti se kakva pogreška? Koliko mi je poznato, Microsoft Office 2003 nije kompatibilan s Windows 10, ali možda bi ga i mogao pokrenuti preko Compatibility Mode-a.
vratiš se nazad..
korsitiš noviji MSO
... nikako ne forsiraj 2003, ispod haube previše sys povezanih stvari (nije problem word, radi..).
biraš, win10 i odgovarajuće (kompatibilne) aplikacije ili starije ... i stariji OS.
+ za vrijeme nadogradnje piše, što će se nadograditi, što neće.. ako je clean, ako si obrisao disk.. tad više nema starog.
Napišem text u Wordu(defaultni u Windows 7 ultimate),ne diram margine,ne naštimavam ništa(osim razmaka između redova),pogledam print preview,sve ok,isprintam taj list,i redovi se na par mjesta oduže?
U cemu griješim?
Primjer:
Orginalno-
Ja sam Jozo i živim u gradu.
Imam dvoje djece i zaposlen sam.
Volim konje i često jašem.
Isprintano-
Ja sam Jozo i zivim
u gradu.
Imam dvoje djece
i zaposlen sam.Volim
konje i često jašem.
printer (default).. ovisno o printeru app vuče dimenzije, time i margine...
+ vjerojatno početničke greške u formatiranju texta (razmaknica umjesto tab/enter+ctrl itd..).. uključi skriveni text-oznake ''pi''.. formatiranje na pravi način osigurava npr pagebreak neovisno o npr letter-a4.. (ako stane, ono što je fizički izvan moguće margine ne može nikako stati.. ali posotji i auto skaliranje-autofit.. popularno u excelu-tablice..).
printer (default).. ovisno o printeru app vuče dimenzije, time i margine...
+ vjerojatno početničke greške u formatiranju texta (razmaknica umjesto tab/enter+ctrl itd..).. uključi skriveni text-oznake ''pi''.. formatiranje na pravi način osigurava npr pagebreak neovisno o npr letter-a4.. (ako stane, ono što je fizički izvan moguće margine ne može nikako stati.. ali posotji i auto skaliranje-autofit.. popularno u excelu-tablice..).
Pa hebemu miša,na previewu bi se trebalo prikazati,baš onako kako će biti isprintano-bilo je davno,kada sam to ucio,ali jasno se sjecam da je to "Bog i batina".
Znam da drkhanje po marginama zna napraviti takve stvari,ali ja bas nista nisam dirao-upalio Word,naštimao velićinu slova i kuckao(osim velicine slova sve po def-u)
Opet,ponavljam,preview bi trebao prikazati toćno!
Ili sam ja jednostavno zahrđao sa Wordom+printanjem!