Word problem

poruka: 6
|
čitano: 708
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Word proble

Kad sam prešao sa Windowsa 8 na Windows 10, desio se problem sa wordom.

Znaci sve word dokumente sad nemogu otvorit... šta da radim, gdje mogu skinut onaj klasican word (kao ovaj na slici)

Molim vas za pomoć!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Word proble

Daj nam malo više detalja. Prikazuje li ti se kakva pogreška? Koliko mi je poznato, Microsoft Office 2003 nije kompatibilan s Windows 10, ali možda bi ga i mogao pokrenuti preko Compatibility Mode-a.

16 godina
Re: Word proble

vratiš se nazad..

korsitiš noviji MSO

... nikako ne forsiraj 2003, ispod haube previše sys povezanih stvari (nije problem word, radi..).

biraš, win10 i odgovarajuće (kompatibilne) aplikacije ili starije ... i stariji OS.

+ za vrijeme nadogradnje piše, što će se nadograditi, što neće.. ako je clean, ako si obrisao disk.. tad više nema starog.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Word problem

Napišem text u Wordu(defaultni u Windows 7 ultimate),ne diram margine,ne naštimavam ništa(osim razmaka između redova),pogledam print preview,sve ok,isprintam taj list,i redovi se na par mjesta oduže?

U cemu griješim?

Primjer:

Orginalno-

Ja sam Jozo i živim u gradu.

Imam dvoje djece i zaposlen sam.

Volim konje i često jašem.

Isprintano-

Ja sam Jozo i zivim

u gradu.

Imam dvoje djece

i zaposlen sam.Volim

konje i često jašem.

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Word problem

printer (default).. ovisno o printeru app vuče dimenzije, time i margine...

+ vjerojatno početničke greške u formatiranju texta (razmaknica umjesto tab/enter+ctrl itd..).. uključi skriveni text-oznake ''pi''.. formatiranje na pravi način osigurava npr pagebreak neovisno o npr letter-a4.. (ako stane, ono što je fizički izvan moguće margine ne može nikako stati.. ali posotji i auto skaliranje-autofit.. popularno u excelu-tablice..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Re: Word problem
ihush kaže...

printer (default).. ovisno o printeru app vuče dimenzije, time i margine...

+ vjerojatno početničke greške u formatiranju texta (razmaknica umjesto tab/enter+ctrl itd..).. uključi skriveni text-oznake ''pi''.. formatiranje na pravi način osigurava npr pagebreak neovisno o npr letter-a4.. (ako stane, ono što je fizički izvan moguće margine ne može nikako stati.. ali posotji i auto skaliranje-autofit.. popularno u excelu-tablice..).

Pa hebemu miša,na previewu bi se trebalo prikazati,baš onako kako će biti isprintano-bilo je davno,kada sam to ucio,ali jasno se sjecam da je to "Bog i batina".

Znam da drkhanje po marginama zna napraviti takve stvari,ali ja bas nista nisam dirao-upalio Word,naštimao velićinu slova i kuckao(osim velicine slova sve po def-u)

Opet,ponavljam,preview bi trebao prikazati toćno!

Ili sam ja jednostavno zahrđao sa Wordom+printanjem!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice