Pozdrav, imam problem s novim laptopom marke HP 250 G1. Nemam nikakve instalacijske diskove. Naime, nakon instalacije Windowsa 7 64-bit, laptop se ne želi spojiti na wireless internet, te je onaj znak za mrežu je prekrižen, i ne mijenja se bez obzira na stiskanje f8 tipke. Probao sam istalirati par drivera s HP-ove stranice ali bogme stanje se ne mijenja. Molim pomoć jer ocigledno ne mogu sam naći taj glupi driver! Hvalaaa!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, imam problem s novim laptopom marke HP 250 G1. Nemam nikakve instalacijske diskove. Naime, nakon instalacije Windowsa 7 64-bit, laptop se ne želi spojiti na wireless internet, te je onaj znak za mrežu je prekrižen, i ne mijenja se bez obzira na stiskanje f8 tipke. Probao sam istalirati par drivera s HP-ove stranice ali bogme stanje se ne mijenja. Molim pomoć jer ocigledno ne mogu sam naći taj glupi driver! Hvalaaa!
Provjeri u device manageru da li ti je instaliran HP Intergrated Module, i jeli pod žutim uskličnikom pod other devices
a što se tiče WLAN-a trebao bi bio Realtek RTL8188EE
-nis instalirao (odgovarajući) driver.
Da bi se driver instalirao, mora zadovoljiti par uvijeta, koji OS i koliko bita, kao i certificiranost, uz to da je za taj uređaj. Drugi problem je što HP u grupi serije utrpa više hardwarea, tak wlan adapter može biti intel, broadcom, artheros, realtek.. to saznaš ili pročitaš s doljnje strane (možda kod baterije i sl. ili s uputa), ili provjerom što je pod neprepoznatim uređajima i HW-IDovima proizvođača.
Tek tad će instalacija (možda) proći. Do tad je samo ''pokušaj''.
Naravno, ponekad (pametni HP) napravi samo neki selfextract, i korisnik čeka, čeka.. pogledaj na C:\sw...imali nešto od onog što tražiš, možda i neki setup.exe...e pato je HPov fičer. Ali nije strašno.
Osim drivera za WLAN (kako su opisali kolege gore u postovima) instaliraj i driver za bluetooth modul link.