Wireless kartica problem

poruka: 5
|
čitano: 648
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Wireless kartica problem

ekipo, može mala pomoć? imam windows 10 i nakon što pokrenem kompjuter nakon sleepa ne prepoznaje mi usb wirelles karticu - moram ju ištekati pa ponovno uštekati da bih imao internet. trenutno koristim TP link karticu (probao sam i sa još jednom karticom ali stvar je ista ).

zna li netko kako riješiti taj problem jer me malo živcira to što moram vaditi karticu pa opet uštekavati

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Wireless kartica problem

Negdje u opcijama za wifi adapter probaj pronaći i onemogućiti "štednju struje" gašenjem adaptera kad se ne koristi.

Vidi npr. po Control panel-u >Power options > Advanced power setings .... za USB i WiFi  postavke....

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2017 10:55 (AF139).
9 godina
odjavljen
Re: Wireless kartica problem

Pod power options takodje iskljuci da ti gasi USB portove radi stednje struje...

13 godina
neaktivan
Wireless kartica problem

uradio sam prema savjetima, ali ista stvar...svaki drugi teći put kada ga probudim iz sleepa wireless kartica ne radi ( moram ju ištekati pa uštekati pa proradi ). U device menageru mi pod wireless karticom izbaci stop code 43 "Windows has stopped this device because it has reported problems". Probao sam i raditi update drivera, roll back driver, ali ništa. Ako netko ima savjet kako to riješiti bio bih mu jako zahvalan. Kartica je TP-LINK WN822N, matična je ASROCK 870 EXTREME 3, OS je WIndows 10

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless kartica problem

Nema ti tu nikakvog problema, to se kod mene događalo na laptopu, nakon nekog vremena, valjda uz pomoć nekog update-a je prestalo i sad više ne prekida. Valjda i tvoj PC šalje " reported soluiton", pa će stići neko rješenja od MS-a.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice