Hi!Jučer sam slučajno uključio Windows live mail kao default browser.Sad me zanima kako da opet postavim da se e-mail otvara u Mozilli?Molim pomoć.Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretpostavljam da si postavio Internet Explorer ko defaultni browser jer nikad nisam cuo za windows live mail browser - dal se uopce radi o browseru?
Da nije slucajno mozilla thunderbird u pitanju?
Ajde malo pojasni o cemu se tocno radi...
Samo stavi mozilu kao defultni browser.Inače kod starijh verzija msn meni je uvijek mail otvarao sa IE-om bez obzira što mi je mozila bila defultna
Joj sorry!Ispravak:Nije Windows live browser nego widnows live mail.Htio sam pitati kako postaviti da otvaram e-mail poruke na Mozilli Firefox,a ne u Windows live mail-u.Mislim na one e-mail poruke koje dobijem na hotmail-u(MSN).
probaj stavit firefox ko defaultni browser.
odes na tools -> options -> advanced ->kartica "general" - na dnu ti postoji gumb za provjeru da li je firefox defaultni...
probaj stavit firefox ko defaultni browser.
odes na tools -> options -> advanced ->kartica "general" - na dnu ti postoji gumb za provjeru da li je firefox defaultni...
idi na start->set program acces and defaults->custom->choose default mail program->onda izaberi mozilu iz liste programa i to bi trebalo biti to...
idi na start->set program acces and defaults->custom->choose default mail program->onda izaberi mozilu iz liste programa i to bi trebalo biti to...
Hoćeš reći da si ubacio hotmail račun u WLM i stavio da pamti lozinku pa kada provjeravaš meil sa WLM odmah povlači i poštu sa hotmaila i usput postavio WLM za default.
Izbriši hotmail račun iz WLM
Hoćeš reći da si ubacio hotmail račun u WLM i stavio da pamti lozinku pa kada provjeravaš meil sa WLM odmah povlači i poštu sa hotmaila i usput postavio WLM za default.
Izbriši hotmail račun iz WLM