Windows live mail

poruka: 10
|
čitano: 3.191
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows live mail

Hi!Jučer sam slučajno uključio Windows live mail kao default browser.Sad me zanima kako da opet postavim da se e-mail otvara u Mozilli?Molim pomoć.Hvala unaprijed!

Tomislav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows live mail

Pretpostavljam da si postavio Internet Explorer ko defaultni browser jer nikad nisam cuo za windows live mail browser - dal se uopce radi o browseru?

Da nije slucajno mozilla thunderbird u pitanju?

Ajde malo pojasni o cemu se tocno radi...

16 godina
Windows live mail

Samo stavi mozilu kao defultni browser.Inače kod starijh verzija msn meni je uvijek mail otvarao sa IE-om bez obzira što mi je mozila bila defultna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows live mail

Joj sorry!Ispravak:Nije Windows live browser nego widnows live mail.Htio sam pitati kako postaviti da otvaram e-mail poruke na Mozilli Firefox,a ne u Windows live mail-u.Mislim na one e-mail poruke koje dobijem na hotmail-u(MSN).

Tomislav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

probaj stavit firefox ko defaultni browser.

odes na tools -> options -> advanced ->kartica "general" - na dnu ti postoji gumb za provjeru da li je firefox defaultni...

16 godina
neaktivan
jul kaže...

probaj stavit firefox ko defaultni browser.

odes na tools -> options -> advanced ->kartica "general" - na dnu ti postoji gumb za provjeru da li je firefox defaultni...

Mozilla mi je default browser,ali ja želim otvarati mail u mozilli.Kako ga postaviti za default mailer?
Tomislav
16 godina
neaktivan

idi na start->set program acces and defaults->custom->choose default mail program->onda izaberi mozilu iz liste programa i to bi trebalo biti to...

He who dares, wins
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

idi na start->set program acces and defaults->custom->choose default mail program->onda izaberi mozilu iz liste programa i to bi trebalo biti to...

Nije to.Nema Mozille.Samo Windows live i Outlook...
Tomislav
17 godina
neaktivan
Windows live mail

Hoćeš reći da si ubacio hotmail račun u WLM i stavio da pamti lozinku pa kada provjeravaš meil sa WLM odmah povlači i poštu sa hotmaila i usput postavio WLM za default.

Izbriši hotmail račun iz WLM

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Hoćeš reći da si ubacio hotmail račun u WLM i stavio da pamti lozinku pa kada provjeravaš meil sa WLM odmah povlači i poštu sa hotmaila i usput postavio WLM za default.

Izbriši hotmail račun iz WLM

Archer,hvala puno.Sad opet čitam mail u Mozilli.Hvala još jednom.Majstor si!
Tomislav
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice