Win7 ne prepoznaje eksterni hard na USB 3.0

poruka: 12
|
čitano: 12.063
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Imam friško instalirane Windowse 7 x64 i sa svim skinutim najnovijim driverima jednostavno ne želi mi prepoznati eksterni hard na USB 3.0 portu. Inače koristim laptop ASUS N56VZ i hard je WD MyPassport Essential.. Molim vas pomozite!

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Win7 ne prepoznaje eksterni hard na USB 3.0
rodion197 kaže...

Imam friško instalirane Windowse 7 x64 i sa svim skinutim najnovijim driverima jednostavno ne želi mi prepoznati eksterni hard na USB 3.0 portu. Inače koristim laptop ASUS N56VZ i hard je WD MyPassport Essential.. Molim vas pomozite!

Odi u folder option u control panelu, pod tabom view makni kvačicu na hide empty drive in computer ili tako nešto, odi u disk management i odaberi desni klik na taj disk, odaberi assign drive letter, formatiraj ga ako je potrebno. Provjeri jesi instaliraj USB 3.0 driver ako je potrebno.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 16:23 (Valentin17).
12 godina
neaktivan

Ništa od toga. Driver imam instalirano, HDD nije prazan, spojim ga i lampica na njemu svijetli i on radi ali ga Windowsi ne prepoznaju. Je imao tko sličan problem?

12 godina
neaktivan

BUMP! 

Ljudi mučim se s ovim već danima, gledam po netu, po svuda ljudi javljaju isti problem a ne mogu nać rješenje.. Kad spojim bilo koji USB 2.0 uređaj u taj USB 3.0 port on radi bez problema.. Instalirao sam sve moguće drivere, flashao sam matičnu (negdje sam vidio da je nekom to upalilo), Windowse re-instaliravao 7 puta valjda.. i još uvijek ništa.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bump!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi instalirao driver za USB 3.0?

Jesi probao updateat firmware od harda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 13:00 (macak).
12 godina
neaktivan
Da. Instalirao sam drivere sa Asusovog cd-a koji sam dobio uz lap, a probao sam i s ovima s neta i ne radi. Firmware ne mogu updateat kad mi Windowsi uopce ne prepoznaju hard kad ga spojim.
13 godina
rodion197 kaže...
Da. Instalirao sam drivere sa Asusovog cd-a koji sam dobio uz lap, a probao sam i s ovima s neta i ne radi. Firmware ne mogu updateat kad mi Windowsi uopce ne prepoznaju hard kad ga spojim.

Spoji ga na USB 2.0 pa updejtaj

16 godina
neaktivan
rodion197 kaže...
Firmware ne mogu updateat kad mi Windowsi uopce ne prepoznaju hard kad ga spojim.

Probao si ili samo pretpostavljaš? Moja pretpostavka je bila da će aplikacija za update eventualno prepoznati disk.

Btw, nisam vidio da si spomenuo, jesi li probao spojiti disk na neko drugo računalo?

Obzirom da je to disk bez dodatnog napajanja, možda mu USB utori na tvom laptopu ne daju dovoljno struje.

14 godina
neaktivan

evo ljudi imam slican problem kupio danas Transcend 16GB JF700 USB 3.0 stick i stick radi na usb 2.0 kod susjeda na kompu koji uopce nema 3.0 ali kad ja tutnem u svoj asus p8b75-v (instalirao sve najnovije za maticnu i usb 3.0 drajvere)
cujem onaj sugavi beep svijetla se upale na sticku i mass storage stoji u device mangeru ali s trokutom zutim i  nista

ovaj drajver imam
ntel USB 3.0 Driver V 1.0.5.235 for Windows Win7 32bit & Win7 64bit---(WHQL).

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 23:17 (fpopic).

0 0 hvala 0
12 godina

Isti problem imam i ja vec duze vrijeme! Kad hard ukljucim u 2.0 radi super al kad u 3.0 mece nikakve a svijetli!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni nece u moj komp stick ni na 2.0 ulaze (sve mi se cini da cu morat win8 sto brze stavljat)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 19:20 (fpopic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice