Imam friško instalirane Windowse 7 x64 i sa svim skinutim najnovijim driverima jednostavno ne želi mi prepoznati eksterni hard na USB 3.0 portu. Inače koristim laptop ASUS N56VZ i hard je WD MyPassport Essential.. Molim vas pomozite!
Imam friško instalirane Windowse 7 x64 i sa svim skinutim najnovijim driverima jednostavno ne želi mi prepoznati eksterni hard na USB 3.0 portu. Inače koristim laptop ASUS N56VZ i hard je WD MyPassport Essential.. Molim vas pomozite!
Odi u folder option u control panelu, pod tabom view makni kvačicu na hide empty drive in computer ili tako nešto, odi u disk management i odaberi desni klik na taj disk, odaberi assign drive letter, formatiraj ga ako je potrebno. Provjeri jesi instaliraj USB 3.0 driver ako je potrebno.
Ništa od toga. Driver imam instalirano, HDD nije prazan, spojim ga i lampica na njemu svijetli i on radi ali ga Windowsi ne prepoznaju. Je imao tko sličan problem?
BUMP!
Ljudi mučim se s ovim već danima, gledam po netu, po svuda ljudi javljaju isti problem a ne mogu nać rješenje.. Kad spojim bilo koji USB 2.0 uređaj u taj USB 3.0 port on radi bez problema.. Instalirao sam sve moguće drivere, flashao sam matičnu (negdje sam vidio da je nekom to upalilo), Windowse re-instaliravao 7 puta valjda.. i još uvijek ništa.
Spoji ga na USB 2.0 pa updejtaj
Probao si ili samo pretpostavljaš? Moja pretpostavka je bila da će aplikacija za update eventualno prepoznati disk.
Btw, nisam vidio da si spomenuo, jesi li probao spojiti disk na neko drugo računalo?
Obzirom da je to disk bez dodatnog napajanja, možda mu USB utori na tvom laptopu ne daju dovoljno struje.
evo ljudi imam slican problem kupio danas Transcend 16GB JF700 USB 3.0 stick i stick radi na usb 2.0 kod susjeda na kompu koji uopce nema 3.0 ali kad ja tutnem u svoj asus p8b75-v (instalirao sve najnovije za maticnu i usb 3.0 drajvere)
cujem onaj sugavi beep svijetla se upale na sticku i mass storage stoji u device mangeru ali s trokutom zutim i nista
ovaj drajver imam
ntel USB 3.0 Driver V 1.0.5.235 for Windows Win7 32bit & Win7 64bit---(WHQL).
Isti problem imam i ja vec duze vrijeme! Kad hard ukljucim u 2.0 radi super al kad u 3.0 mece nikakve a svijetli!
meni nece u moj komp stick ni na 2.0 ulaze (sve mi se cini da cu morat win8 sto brze stavljat)