Uzimanje drivera iz win baze

poruka: 8
|
čitano: 1.766
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zelim instalirati drivere za touch pad jer mi ovakav nema dosta opcija,ovakav sa driverima instaliranim sa windows baze.Kada ih uninstal zeli da restartam i kad restartam on ih opet instalira,i tako u nedogled..

Kako da to iskljucim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 21:32 (Kramarius).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Uzimanje drivera iz win baze

pa zar niko??Problem jos uvjek nije rjesen..:(

15 godina

Pa napiši upit kako spada.

Prvo nešto napiši o računalu (tip i model) zatim koji OS koristiš. Nakon toga će se možda netko i javiti.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kramarius kaže...

Zelim instalirati drivere za touch pad jer mi ovakav nema dosta opcija,ovakav sa driverima instaliranim sa windows baze.Kada ih uninstal zeli da restartam i kad restartam on ih opet instalira,i tako u nedogled..

Kako da to iskljucim?

Ništa ne trebaš isključiti nego samo u device manageru za taj uređaj negdje u propertiesu bi trebala postojati tipka "update driver" (ili nešto slično), nakon čega bi trebao imati mogućnost uputiti windows na lokaciju u kojoj se nalazi .inf datoteka i sam driver.

Alternativno ako driver dolazi sa nekakvim instalacijskim programom možeš jednostavno probati pokrenuti instalaciju, tada bi driver trebao biti automatski zamijenjen.

0xBADC0DE
14 godina
neaktivan

Ja se ispricavam uredaj je nebitan posto je ovo do windowsa a oni su win 7 ultimate..

a ovo update driver naravno da pokazuje da je driver update..to me ne cudi..

14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Kramarius kaže...

Kako da to iskljucim?

Ništa ne trebaš isključiti nego samo u device manageru za taj uređaj negdje u propertiesu bi trebala postojati tipka "update driver" (ili nešto slično), nakon čega bi trebao imati mogućnost uputiti windows na lokaciju u kojoj se nalazi .inf datoteka i sam driver.

Alternativno ako driver dolazi sa nekakvim instalacijskim programom možeš jednostavno probati pokrenuti instalaciju, tada bi driver trebao biti automatski zamijenjen.

nije automatski jer ocito da ne radi a na hp stranici podrske mi govori da mi on fali..

14 godina
neaktivan

Mozda me ne razumijete pa cu pokusati objesniti situaciju..znaci kupio laptop, instalirao win 7 ultimate te instalirao drivere sa orginalne stranice..laptop je hp.Na stranici i dalje kazu da mi fali tuch pad driver i kada ga skinem i pokrenem on odradi sve,prekopira stare i kaze da restartam nakon restarta ista stvar..ne radi kako treba jer na touch padu imam dvoklik na jednu tocku za iskljucivanje tuch pada,on ne radi a vazno mi je to jer znam slucajno trknut ga u igri.

Znaci pokusam da ga u control panelu uninstaliram,e tada on kaze da moram restartati komp i kada to ucinim win autoatski potegne iste drivere gore,opet stare.

Ona opci update driver kaze da je sve ok,i ona za trazenje drivera on-line takoder kaze da je sve ok..

eto to je cjela situacija i molim vas za pomoc..

hvala

15 godina
neaktivan

Pa nemoj uninstalirati faking uređaj! Naravno da će ga windows ponovno detektirati i instalirati pri idućem bootanju. Samo ga onemogući u device manageru.

0xBADC0DE
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice