- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo već treći dan kada upalim PC izbaci mi 4 errora zaredom, preko task managara sam došao da se radi o "vsam.exe".. i neznam kako se riješiti toga.
Evo slike:
Ja ti blago preporučujem da skeniraš komp od virusa, sa malwarebytesom ili nečim sličnim .. jednostavnim googlanjem sam vidio da se spominje virus oko tog procesa pa probaj..
Probao sam i ništa nije detektano.
Probao sam i ništa nije detektano.
sa čim se skenirao i da li si pokrenuo full scan
Sa ovim što je gore navedeno, i sa Windows Defenderom isto probao, pa neće... da Full.
Otkrio sam da taj vsam mogu isključiti u msconfig/startup-u... ali ja ga se želim riješiti zauvijek, ne ga samo isključiti...
Sa ovim što je gore navedeno, i sa Windows Defenderom isto probao, pa neće... da Full.
Otkrio sam da taj vsam mogu isključiti u msconfig/startup-u... ali ja ga se želim riješiti zauvijek, ne ga samo isključiti...
Pretpostavljam da je mbam bio updateovan... koji antivirus imaš?
pa probaj otkriti lokaciju tog fajla , piše ti u startupu gdje se nalazi fajl , deinstaliraj ga ako može ,a ako ne obriši ga i počisti registry sa ccleanerom,to ti je najjednostavnije , a takodjer možeš probati i JetClean
C:\Program Files (x86)\wincrtfi\vsam.exe
Probao otići tamo, to nepostoji uopće, uključio sam i show hidden folders, i dalje ga nema... wtf...
Probat ću počistit registryy sa CCleanom pa budem vidio..
C:\Program Files (x86)\wincrtfi\vsam.exe
Probao otići tamo, to nepostoji uopće, uključio sam i show hidden folders, i dalje ga nema... wtf...
Probat ću počistit registryy sa CCleanom pa budem vidio..
imaš virus, mislim da se radi o virusu parite.b
skini ovaj remover
-kreiraj jedan folder na desktopu gdje ćeš spremiti ova tri file-a
-pokreni rmparite.exe i sačekaj dok scan ne završi, kad scan završi klik na file>save log
-log kopiraj da ga pogledam
nakon toga uradi kako piše u ovom postu
ako ti se neda čekati odgovor do sutra , možeš računalo proskenirati jednim od ova dva programa
za bilo koji program da se odlučiš trebaš ga spremiti na desktop i pokrenuti preko safe mode-a
-report kopiraj