Pozzz,igra jako cesto PS2 i poceo sam planirati da stremam.E sada,regao sam se na Twich TV,ali neznam,kako i sta mi sve treba za stream?Moliko bih pomoc osoba,koje vec imaju iskustva sa stremanjem,da mi objasne sta trebam.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozzz,igra jako cesto PS2 i poceo sam planirati da stremam.E sada,regao sam se na Twich TV,ali neznam,kako i sta mi sve treba za stream?Moliko bih pomoc osoba,koje vec imaju iskustva sa stremanjem,da mi objasne sta trebam.Hvala
koju brzinu uploada imaš?
Pozz zanima me koji je dobar program za streamanje igara upload mi je 1,8mb/s i jeli moguce s ovim uplodom dobiti dobru kvalitetu u 1080p
Mislim da ne
Pozz zanima me koji je dobar program za streamanje igara upload mi je 1,8mb/s i jeli moguce s ovim uplodom dobiti dobru kvalitetu u 1080p
Moguće ali ne na full, a upitno je i da li na medium detaljima igara.
https://forums.geforce.com/default/topic/665571/3mb-upload-good-for-stream-in-high-720p-with-ob-but-not-for-shadowplay-tests-inside-admins-read-p/
Koji je ovo kukuruz novi na Twichu?Nema vise klasicnog objavljivanja videa,nego nekakve premijere moras raditi...Koji k...c su dirali nesto sto sasvim ok je radilo?Ovo samo zbunjuje i ne kuzis koji vrag trebas napraviti da objavis video