TV kartica i zvuk

poruka: 5
|
čitano: 2.587
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TV kartica i zvuk

Problem je sledeći, imam Leadtek PVR3000 deluxe i šta god uradio nema zvuka. Sve je dobro instalisano, zvuk sa audio kartice (bilo koji plejer, film, muzika...) radi, zvučna je inače E-MU 0404 (radi perfektno). Instalisan je win 7 ultimate. Ako ima neko kakvu ideju biću zahvalan.

p.s.

palo mi je na pamet da bi možda trebalo povezati fizički TV i audio karticu (kabel)!!! probaću ako neko nema kakvo pametnije rešenje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TV kartica i zvuk

ako je pogrešan forum, slobodno me prebacite, hvala u svakom slučaju

0 0 hvala 0
16 godina
RE: TV kartica i zvuk
VELNED kaže...

Problem je sledeći, imam Leadtek PVR3000 deluxe i šta god uradio nema zvuka. Sve je dobro instalisano, zvuk sa audio kartice (bilo koji plejer, film, muzika...) radi, zvučna je inače E-MU 0404 (radi perfektno). Instalisan je win 7 ultimate. Ako ima neko kakvu ideju biću zahvalan.

p.s.

palo mi je na pamet da bi možda trebalo povezati fizički TV i audio karticu (kabel)!!! probaću ako neko nema kakvo pametnije rešenje

-vanjskim kabelom (3.5" stereo) s tv na line in, ili interno CDaudio kabel. Također u softwareu odabrati odgovarajući ulaz za kontrolu glasnoće.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
RE: TV kartica i zvuk
VELNED kaže...

p.s.

Evo sam si odgovorio na problem, piše u uputstvima da to treba spojit.

15 godina
neaktivan
TV kartica i zvuk

hvala svima, rešeno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice