Tipkovnica i miš otkazuju poslušnost.

poruka: 9
|
čitano: 2.865
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Imam jedan problem,naime kad se naprimjer igram na računalu i stisnem malo vise tipki npr w,d i okrenem mis, tipkovnica i mis se ugase(tipkovnici prestanu svjetliti one tri tipke iznad numpada a misu ostane svijetliti laser) i nakon nekoliko sekundi tipkovnici zasvijetle one 3 ledice i ostane zaglavljena posljednja tipka koju sam pritisnuo.

Komp trenutno skeniram sa malwarebytes-om i za sada nista nije naslo.

Za vrijeme pisanja ovog teksta to mi se desilo dvaput.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj tu tipkovnicu i misa na drugom kompu da vidis dal se i tamo gasi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tipkovnica i miš otkazuju poslušnost.

Jesu spojeni preko usb-a ili ps2 utora, ako su preko usba ja bi posumnjal u ispravnost usb utora možda previše struje povuku il nekaj slično, to mi sad jedino pada na pamet.

http://d-u-d.deviantart.com
15 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Imam jedan problem,naime kad se naprimjer igram na računalu i stisnem malo vise tipki npr w,d i okrenem mis, tipkovnica i mis se ugase(tipkovnici prestanu svjetliti one tri tipke iznad numpada a misu ostane svijetliti laser) i nakon nekoliko sekundi tipkovnici zasvijetle one 3 ledice i ostane zaglavljena posljednja tipka koju sam pritisnuo.

Komp trenutno skeniram sa malwarebytes-om i za sada nista nije naslo.

Za vrijeme pisanja ovog teksta to mi se desilo dvaput.

Probaj promijenit USB portove na koje spajaš tipkovnicu i miša.
Spoji ih iza na kućištu u druge portove ( najbolje one pri vrhu ).

14 godina
neaktivan

1. Spaja se preko ps2 utora.

2. Probo sam s drugom tipkovnicom,isti problem.

3. Sad sam pogledo naslo je 8 objekata.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Očisti CCleanerom i MBAM-om cijeli komp od virusa pa restartaj i vidi jel  se stvar sredila.

16 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Ako koristiš miš i tipkovnicu preko ps2 utora tada postoji da kabel precvika, obično u kabel lošeg izrade. Ako je precvikan i ima u prekidu obično on gubi signale od kompa do miša.. Probaj kod miša ak je precvikan onda odnesti na servis i oni ti pred kraj kabel miša odreže i u mišu napravit će nov lem tad će radit.  Miš s kabelom s vremenom pohaba od češće korišteni u igri. A nevalja ni stalno zamata i odmota.

Probaj na drugi utora pa da vidiš jel to toga ako se javlja isti problem onda je kabel u prekidu.

14 godina
neaktivan

Da moguce je zato jer kad malo "zdrmam" kabel od misa se vrati poslusnost al kako to da mis i tipkovnica otkazu u isto vrijeme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FireMan97 kaže...

Da moguce je zato jer kad malo "zdrmam" kabel od misa se vrati poslusnost al kako to da mis i tipkovnica otkazu u isto vrijeme?

Onda ti može bit problem u čipset jer zna zagrijavat pa se pomalo otkaže dio. Ili je tvornički loše lemljen utor usb na pločama. Dali imaš neki front kabel? Postoji stražnje i prednja strana pa isprobaš. A ove što sam spomenuo čipset na pločama obično ima pasivni hladnjak pa probaj prstom jel jako vruč ako da, treba namontirat vent da upuše na čipset pa će manje zagrijat. Čipset daje operaciju hdd, fdd, usb itd...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice