Pozdrav...Naime izgubio sam CD što sam dobio sa RUTEROM iz T-Coma i trebaju mi nekakvi driveri za nevedeni ruter u naazivu...Koristim Windows 7 i imam problem sa sporim netom i sa povezivanjem na CoD2 i CoD4 pliz pomagajte...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam svoj spojio bez ikakvog CD-a. Radi putem kabela i bezicno bez ikakve instalacije tog CD-a.
Pozdrav...Naime izgubio sam CD što sam dobio sa RUTEROM iz T-Coma i trebaju mi nekakvi driveri za nevedeni ruter u naazivu...Koristim Windows 7 i imam problem sa sporim netom i sa povezivanjem na CoD2 i CoD4 pliz pomagajte...
Driveri ti ni netrebaju bar meni ne, a imam taj router.
Samo ga treba konfigurirat tako da upališ IE i upišeš 192.168.1.1., username -> user , password -> 0000. I dalje ti piše u vodiču neda mi se objašnjavat.
-driveri? spori net? ... -CD ti neće pomoć. Možda poziv SZK, bolja žica, gašenje smeća (bloatwarea), nepotrebnih pluginova ili MalwareBytes... ili robustniji PC.
Dajte mi bilo kakvo rješenje (ako može da bude downloadeble...) samo da mogu igrat CoD4 i CoD2 ponovno...
Dajte mi bilo kakvo rješenje (ako može da bude downloadeble...) samo da mogu igrat CoD4 i CoD2 ponovno...
S obzirom na tvoj PC, bolje da se vratiš na Win XP. Pa će sve radit ok.
...
S obzirom na tvoj PC, bolje da se vratiš na Win XP. Pa će sve radit ok.
Evo upravo gledam u DVD Windows XP SP3,pa razmišljam...Ali odlučio sam da sutra kad se probudim srušim sistem i stavim XP pa ko ga šiša...