Steam problem zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 10.875
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Steam problem

Evo imam problem kad oču dodati nekog prijatelja na steamu.

Znate možda u čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 0:40 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Steam problem

Javi se Steam podršci... veoma su susretljivi i definitivno imaju odgovor na tvoje pitanje.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=eb8998e327572dd16ed532b49cc1643f&ref=1223-QROC-4460

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
RE: Steam problem
Jack Sparrow kaže...

Evo imam problem kad oču dodati nekog prijatelja na steamu.

Znate možda u čemu je problem?

Neče ni meni,upravo probao.To je do njih.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
Steam problem

Poslao sam im i još nema odgovora.

Ima kaj drugo za predložiti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 17:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M_dipl. kaže...

Pa je li imaš ikoju igru kupljenu na Steamu? Jer na ss-u ti piše da se neke mogućnosti otvaraju tek kad imaš neku igru na Steam acc-u...

Nemam kupljenu, ali sam skidao l4d2 demo,aa3 i half-life.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Steam problem

I što ako ne kupim? Nebudem mogao nikoga dodati?

Mislim baš preko steama moram kupiti ili mogu ovako neku igru koja podržava steam.

Ali prije sam već dodao neke na taj način bez da sam išta kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam problem

kupis igru sa steama i onda mos dodavat prijatelje

mp14
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 19:22 (lamborghini murcelago lp640).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Steam problem

Kakvo je to glupo pravilo?? loooool

I sad ja sam kupio mw2, ono ide preko steama i sad kad ja mw2 aktiviram onda ću moći dodavati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Steam problem
da
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Steam problem

Pa od kad je sad to pravilo, pa prije bez da sam išta kupio dodao sam samo tako?

I nema veze što mw2 nije kupljen preko steam stora, svejedno če to profunkcionirati ta opcija?

Malo su se pokvarili ovi steamovci!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Steam problem

mislim da mw2 neces moci registrirati na steam (kao sto mozes npr. DoW2) iako si kupio original

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Steam problem

Pa mw2 ide preko steama kao L4D.

znači onda nikoga neću moći dodavati za frenda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Steam problem

da ali isto tako imas i CoD4 u ponudi steama ALI ako ga kupis recimo u drugoj trgovini, neces moci cdkey prijaviti na svoj acc.

Tu ti je popis svih igara koje mozes uredno registrirati na steam.

EDIT: ja se ispricavam, jesam gledao ali izgleda da nisam bas bio pazljiv, moze se mw2 regati (ali mw1 ipak ne :P)

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 21:06 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Znam u čemu je vaš problem.

Idi na ovu stranicu:    http://myzerogear.com/beta/invite.php

Tamo trebaš napisat svoj e-mail i tad ti oni pošalju key...(mislim znaš engleski?)

Tad otvoriš steam u steamu ideš na MY games tamo na dnu tog prozora imaš "Activate a product on steam" klikneš na to i dok dođeš do dijela dok trebaš upisat key otvoriš svoj e-mail i prepišeš key, i tad ti sve radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 19:40 (koolgamer153).
16 godina
neaktivan
Steam problem

Zna li netko zašto mi steam dok pokrenem mw2 mp nakon par minuta izbaci van, napiše mi "steam connect faild"

0 0 hvala 0
17 godina
koolgamer153 kaže...

Znam u čemu je vaš problem.

Idi na ovu stranicu:    http://myzerogear.com/beta/invite.php

Tamo trebaš napisat svoj e-mail i tad ti oni pošalju key...(mislim znaš engleski?)

Tad otvoriš steam u steamu ideš na MY games tamo na dnu tog prozora imaš "Activate a product on steam" klikneš na to i dok dođeš do dijela dok trebaš upisat key otvoriš svoj e-mail i prepišeš key, i tad ti sve radi.

Dobro je uspio sam, kupio sam mw2 pa mi ser i to aktiviralo.

koolgamer153 kaže...

Zna li netko zašto mi steam dok pokrenem mw2 mp nakon par minuta izbaci van, napiše mi "steam connect faild"

To ako nemaš original onda te baca van(zasada nema crac*a).

A ako imaš original pa te baca probaj, poštelati da ti se updatea igra(to ne važi za piratsku igru), ako to ne pali,onda reinstal igre, Ako ni reinstal ne pomaže, onda neznam.

Ali ako nemaš original igru, netrebaš je reinstalirati niti pokušavati updatei jer nemožep mp, sa piraskom igrom. Bar zasad.

18 godina
Steam problem

Prijatelje možeš imati bez obzira jesi kupio neku igru ili nisi, moj frend ima HL: Deathmatch koju je dobio kada je skinuo drivere i dodao me je pod frenda bez ikakvih problema.

Who sent all these Babies to fight?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodinho kaže...

Prijatelje možeš imati bez obzira jesi kupio neku igru ili nisi, moj frend ima HL: Deathmatch koju je dobio kada je skinuo drivere i dodao me je pod frenda bez ikakvih problema.

I ja sam skinuo pa nisam mogao. Skinuo sam HL:DM, HL, Portal, AA3, L4D2 demo i moje htijelo dopustiti funkciju za dodavanje frendova..

A sad kad sam kupio mw2 i upisao kod odmah sam mogao dodavati koga sam htio, to sam baš pogledao poslje utipkavanja koda i mogao sam. Tako da mislim da treba imati kupljenu igru jer su mi tako odgovorili ovi sa steama.

Tvoje frend neznam kako ja dodavao, ali znam da se je prije moglo bez kupljene igre, pa tako valjda i on.

Ovaj zakon kupi igru pa imaš tu funkciju je tek nadavno na snazi na steamu.

15 godina
neaktivan
Steam problem

http://myzerogear.com/beta/invite.php  link neradi

kad udjem u mp pise iwnet_invalidversion 

sta treba da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Steam problem
E ljudi imam jedan problem kada sam instalirao igricu i pokusao da udjem ovo mi se pojavilo ?!?!This applicatio has failed to start because Steam.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Steam problem
Dragan 1995 kaže...
E ljudi imam jedan problem kada sam instalirao igricu i pokusao da udjem ovo mi se pojavilo ?!?!This applicatio has failed to start because Steam.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice