- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Javi se Steam podršci... veoma su susretljivi i definitivno imaju odgovor na tvoje pitanje.
https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=eb8998e327572dd16ed532b49cc1643f&ref=1223-QROC-4460
Evo imam problem kad oču dodati nekog prijatelja na steamu.
Znate možda u čemu je problem?
Neče ni meni,upravo probao.To je do njih.
Poslao sam im i još nema odgovora.
Ima kaj drugo za predložiti?
Pa je li imaš ikoju igru kupljenu na Steamu? Jer na ss-u ti piše da se neke mogućnosti otvaraju tek kad imaš neku igru na Steam acc-u...
Nemam kupljenu, ali sam skidao l4d2 demo,aa3 i half-life.
I što ako ne kupim? Nebudem mogao nikoga dodati?
Mislim baš preko steama moram kupiti ili mogu ovako neku igru koja podržava steam.
Ali prije sam već dodao neke na taj način bez da sam išta kupio.
kupis igru sa steama i onda mos dodavat prijatelje
Kakvo je to glupo pravilo?? loooool
I sad ja sam kupio mw2, ono ide preko steama i sad kad ja mw2 aktiviram onda ću moći dodavati?
Pa od kad je sad to pravilo, pa prije bez da sam išta kupio dodao sam samo tako?
I nema veze što mw2 nije kupljen preko steam stora, svejedno če to profunkcionirati ta opcija?
Malo su se pokvarili ovi steamovci!!
mislim da mw2 neces moci registrirati na steam (kao sto mozes npr. DoW2) iako si kupio original
Pa mw2 ide preko steama kao L4D.
znači onda nikoga neću moći dodavati za frenda.
da ali isto tako imas i CoD4 u ponudi steama ALI ako ga kupis recimo u drugoj trgovini, neces moci cdkey prijaviti na svoj acc.
Tu ti je popis svih igara koje mozes uredno registrirati na steam.
EDIT: ja se ispricavam, jesam gledao ali izgleda da nisam bas bio pazljiv, moze se mw2 regati (ali mw1 ipak ne :P)
Znam u čemu je vaš problem.
Idi na ovu stranicu: http://myzerogear.com/beta/invite.php
Tamo trebaš napisat svoj e-mail i tad ti oni pošalju key...(mislim znaš engleski?)
Tad otvoriš steam u steamu ideš na MY games tamo na dnu tog prozora imaš "Activate a product on steam" klikneš na to i dok dođeš do dijela dok trebaš upisat key otvoriš svoj e-mail i prepišeš key, i tad ti sve radi.
Zna li netko zašto mi steam dok pokrenem mw2 mp nakon par minuta izbaci van, napiše mi "steam connect faild"
Znam u čemu je vaš problem.
Idi na ovu stranicu: http://myzerogear.com/beta/invite.php
Tamo trebaš napisat svoj e-mail i tad ti oni pošalju key...(mislim znaš engleski?)
Tad otvoriš steam u steamu ideš na MY games tamo na dnu tog prozora imaš "Activate a product on steam" klikneš na to i dok dođeš do dijela dok trebaš upisat key otvoriš svoj e-mail i prepišeš key, i tad ti sve radi.
Dobro je uspio sam, kupio sam mw2 pa mi ser i to aktiviralo.
Zna li netko zašto mi steam dok pokrenem mw2 mp nakon par minuta izbaci van, napiše mi "steam connect faild"
To ako nemaš original onda te baca van(zasada nema crac*a).
A ako imaš original pa te baca probaj, poštelati da ti se updatea igra(to ne važi za piratsku igru), ako to ne pali,onda reinstal igre, Ako ni reinstal ne pomaže, onda neznam.
Ali ako nemaš original igru, netrebaš je reinstalirati niti pokušavati updatei jer nemožep mp, sa piraskom igrom. Bar zasad.
Prijatelje možeš imati bez obzira jesi kupio neku igru ili nisi, moj frend ima HL: Deathmatch koju je dobio kada je skinuo drivere i dodao me je pod frenda bez ikakvih problema.
Prijatelje možeš imati bez obzira jesi kupio neku igru ili nisi, moj frend ima HL: Deathmatch koju je dobio kada je skinuo drivere i dodao me je pod frenda bez ikakvih problema.
I ja sam skinuo pa nisam mogao. Skinuo sam HL:DM, HL, Portal, AA3, L4D2 demo i moje htijelo dopustiti funkciju za dodavanje frendova..
A sad kad sam kupio mw2 i upisao kod odmah sam mogao dodavati koga sam htio, to sam baš pogledao poslje utipkavanja koda i mogao sam. Tako da mislim da treba imati kupljenu igru jer su mi tako odgovorili ovi sa steama.
Tvoje frend neznam kako ja dodavao, ali znam da se je prije moglo bez kupljene igre, pa tako valjda i on.
Ovaj zakon kupi igru pa imaš tu funkciju je tek nadavno na snazi na steamu.
http://myzerogear.com/beta/invite.php link neradi
kad udjem u mp pise iwnet_invalidversion
sta treba da radim