Steam-problem s instalacijom

poruka: 11
|
čitano: 2.669
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dns sam srusio sistem i krenio sam instalirati Steam..Otiso sam na njihovu stranicu,sve ljepo skinio...I pokrenem ja instalaciju i izbaci error: Error 1606. Could not access network location "C:\Program Files\Counter-Strike Source".Da li mi netko moze pomoci.Hvala unaprijed..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Steam-problem s instalacijom
Zašto stavljaš da ti instalira u Counter Strike directory? Stavi u program files, ili na D disk.
16 godina

Desni klik na Steam.exe i "Run as Administrator", da pokreneš instalaciju s najvišim ovlastima, sretno.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koji si stavio windows 7 jel x64 bita ti instalira u drugi folder (x86) kod program files ide! probaj skinuti! jesi radio mozda upgrade sa xp-a ili si radio na cisto instalaciju! ako si radio upgrade ostalo je nesto sigurno!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Cista instalacija,ja sam administrator,cim pokrenem instalaciju ovo mi se otvori,tak da nemogu promjenit direktoriji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

nema veze sto si administrator sam klikni desni klik na instalaciju i run as administrator!

16 godina

ali nema "Run as administrator" tipke...

15 godina
16 godina
CroVandal kaže...

Ja trebam ovaj FixIt za windows 7 x32 bit...ovo je za xp :S

15 godina

Ovo je long-shot ali probaj napravit novi korisnicki racun i daj mu admin ovlasti pa proboj onda!

14 godina
neaktivan

Pozdrav,evo ovako,imao sam igre instalirane pa sam nesto zbrkao i idem ponovo instalirat steam pa onda skinut MW3 MP i umjesto onih 7GB on mi pokaze da igra ima 15????

Uglavnom,to zanemarim i sinoc mi pokaze da je skinuo 6 posto a jutros da je skinuto 3 posto?????hvala na svakom savjetu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice