Spasavanje podataka pomocu Linux-a

poruka: 5
|
čitano: 3.086
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me da li je moguce pomocu Live cd neke od distri Linux-a spasiti odredjene podatke s racunala gdje su winsi crkli,dakle prije nove instalacije spasiti stogod podataka,ako ne ima li tko kakvu ideju da spasim neke podatke jer su winsi toliko sribani da niti safe mod neradi niti ista slicno------------Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spasavanje podataka pomocu Linux-a
Yellow man kaže...

Zanima me da li je moguce pomocu Live cd neke od distri Linux-a spasiti odredjene podatke s racunala gdje su winsi crkli,dakle prije nove instalacije spasiti stogod podataka,ako ne ima li tko kakvu ideju da spasim neke podatke jer su winsi toliko sribani da niti safe mod neradi niti ista slicno------------Hvala unaprijed

Normalno mozes bez problema skini Ubuntu zaprzi ga na CD-R opcijom Burn ISO iz nekog programa za przenje i to je to. Poslje samo ubacis taj cd bootaš s njega izaberes jezik i Try Ubuntu pa kad se ucita onda podatke s tog diska di su windowsi pospremis na neku drugu particiju, USB memoriju ili vanjski disk svejedno.Cool

http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download

https://help.ubuntu.com/community/LiveCD

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 1:10 (rambox).
17 godina
neaktivan

Ne mora nuzno biti linux, imas liveCD-e Viste takodjer

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Doesn't come better than this.

Hirens boot CD

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Spasavanje podataka pomocu Linux-a
Smooth Operator kaže...

Doesn't come better than this.

Hirens boot CD

Imas pravo stari ,problem rijesen....Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: