Solid works 2010 instalacija problem

poruka: 5
|
čitano: 6.424
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Kao što u naslovu piše imam problem oko instalacije SW2010, kad pokrenem instalaciju piše da je program za 32- bitnim windows-u, naravno (pošto sam baksuz) ja imam 64-bitni, e sad da li ja mogu nekako da ipak instaliram SW iako imam taj problem, postoji li neki način da zavaram i da mi krene instalacija...

Hvala unapred svima, koji su voljni da pomognu, pozz

0 0 hvala 0
15 godina

Ja teško, taj sam problem ja imal sa AutoCAD - om 2012 na win 7 x64 pro, skinul sam verziju x64 i radilo je ko grom.

Tako ćeš morat i ti sa solidworksom.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ponekad se može preko command promta ili nekih programa otpakirati instalacija u neku mapu, samo što ti taj program najvjerojatnije neće raditi dok ga budeš pokretao, što ovisi o samom programu. Tako otpakirane instalacije ne upisuju ništa u registry pa često ne žale raditi.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa367988(v=vs.85).aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 20:00 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala na savetima, samo da kažem da sam uspeo ipak da instaliram, sad ću napisati kako sam to uradio pa će to možda još nekome koristiti, ovaj način je kod mene radio ne znam da li će i kod vas...

Desni klik na setup (ikonicu koja pokreće instalaciju programa) pa idete na Properties, zatim idete na karticu Compatibility pa tamo gde piše Compatibility mode čekirate opciju Run this program in compatibility mode for: i izaberete Windows XP (Service pack 3), nakon toga Apply pa OK, i onda pokrenete ponovo setup (ikonicu koja pokreće instalaciju programa) i trebalo bi da vam krene instalacija, kao što sam gore napisao meni je ovaj način ospeo, nadam se da će i vama ko bude imao sličnih problema...

Pozzz

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Solid works 2010 instalacija problem
boris023 kaže...

Hvala na savetima, samo da kažem da sam uspeo ipak da instaliram, sad ću napisati kako sam to uradio pa će to možda još nekome koristiti, ovaj način je kod mene radio ne znam da li će i kod vas...

Desni klik na setup (ikonicu koja pokreće instalaciju programa) pa idete na Properties, zatim idete na karticu Compatibility pa tamo gde piše Compatibility mode čekirate opciju Run this program in compatibility mode for: i izaberete Windows XP (Service pack 3), nakon toga Apply pa OK, i onda pokrenete ponovo setup (ikonicu koja pokreće instalaciju programa) i trebalo bi da vam krene instalacija, kao što sam gore napisao meni je ovaj način ospeo, nadam se da će i vama ko bude imao sličnih problema...

Pozzz

A kod soldworksa to možda i radi, recimo ja sam uspil stavit catiu v5r16 x32 na x64 sustav bez ikakvih problema, za ovu tvoju opciju znam odavno, meni kod autocada nije pomogla.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice