SM bus controler missing drivers

poruka: 12
|
čitano: 7.868
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Na Hp pavilion g7-2003sm sa i5 intel cpu i ati radeon 7670 grafikom...

Instalirana sedmica 64..svi driveri su pokupljeni sa hp-ove stranice i tamo sa njihovim carobnjakom kaze da su mi driveri up-date..

no meni u control panelu i dalje stoji zuti usklicnik za SM bus conttroller

molim vas za pomoc..

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 2:49 (Kramarius).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: SM bus controler missing drivers
Kramarius kaže...

Na Hp pavilion g7-2003sm sa i5 intel cpu i ati radeon 7670 grafikom...

Instalirana sedmica 64..svi driveri su pokupljeni sa hp-ove stranice i tamo sa njihovim carobnjakom kaze da su mi driveri up-date..

no meni u control panelu i dalje stoji zuti usklicnik za SM bus conttroller

molim vas za pomoc..

Ako si skinuo s HP stranice, ako su sve odzipane i jedini način da kod device manager kojem stoji žuti uskličnik tada treba omogučit do mape di je spre,lkeno na taj način će automatski pretražuje odgovarajauči driveri.

Nenad
14 godina
neaktivan

Ajme meni pa nisam takva neznalica..rekoh skino i instalirao i par puta uputio vindovse u taj folder..nisu rar nego exe file..pa zar niko nije imao ovaj problem sa HP?ne vjeruujem!

16 godina
Kramarius kaže...

..skino i instalirao i par puta uputio vindovse u taj folder..nisu rar nego exe file....

instalirao? ili samo pokazao win folder? Od exea nema koristi, pokreni install. Instaliraj chipset-intel drivere za svoju MBO.

-dali je u device manageru omogućena opcija auto.... naravno ako je OS koji pokušavaš neki MSov. (kugla ne radi, možda sedmica, možda x86-64, možda...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

instalirao da da instalirao...os je sedmica..pojasni mi malo ovu opciju auto..a koje drivere da skinem od intela kad neznam koja mi je ploca?

16 godina

-sve je na HPovim str, intel chipset-driver je zajednički za nekoliko generacija chipseta, ICH-7-10, novi driver za express 4xx ima i945-p35.. itd.

Problem je što nisu svi setupovi jednaki, neki samo raspakiraju na C:\sw.. i moraš ih ručno pokrenuti, uz kranje blesavo HPovsko nazivanje 248489e... pa moraš pronaći konkretan folder i pokrenuti install. Ako driver nije certificiran win-64 ignorira instalaciju.

-automatika bi morala sve obaviti sama, dovoljno da imaš pristup internetu. Naravno ovisi kako si podeiso (prebaci na ručno, ili čekaj 3h ujutro) i posebno za hardware (da automatski traži driver online ako ga nema na računalu). Može i update kroz device manager, browsanje do exea si već radio, to je to, samo treba biti omogućeno i online.

-jedan dio drivera npr TPM, acpi-atk, čitač otisk prsta i sl. se (ponekad) ne instalira automatski, nego ga moraš sam pokrenuti, kao disk protection i sl. (mijenjani su nazivi, pa pogledaj na HPu koji je za tvoj notebook ima stari-novi..) ili instalirati neki utils hptools.. koji to obavi. Kad vidiš što je zapravo taj neprepoznati dio, možda odlučiš neinstalirati ga (ponekad samo smeta-gnjavi). To možeš pod propertisom u device manageru vidjeti kao vendor brojeve i proguglaš. (piše približno: ven_xxx_dev_xxx_subsys_xxx)

14 godina
neaktivan

ah..dao si mi sad previse podataka,aj ako znas iz glave mi samo reci di se namjesta da automatski traz drivere?mada mislim da nece pomoci jer sam ih ja isao rucno rtaziti online tako da mislim da je to to..e sad za ove vendor brojeve probat cu staviti ovdje pa mozda neko pronade..

ali nemrem naci nista slicno sta si napisao..

15 godina
neaktivan

Intel chipset Drivers, skini i instaliraj

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 12:55 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

eto leteci nizozemac rjesava sve u tri rjeci..hvala care pomogao si,rjeseno..Neznam sto reci za hp i za njihovu stranicu..nadam se da me lap nece sluziti ko njiova stranica.

16 godina

btw imaš intel chipset HM76 exp. Na ovoj str. jesi li probao HPov scan (automatika)? Jedini razlog koji mi pada na pamet bi mogao biti 32bitni OS koji nije više na službenom supportu (ali driver je za sve u paketu).

u windows7 /system properties/hardware/Device Inst.Settings, se podešava automatsko traženje drivera.

14 godina
neaktivan

probao sam hp scan i nista..lose im je to tamo sredeno..sad mi non stop tamo govori da updejtam misa..a vec jesam..

16 godina

-HPovska klasika s blentavim supportom, srećom, stare stranice su (donekle) normalne.

Evo linka ako nekome zatreba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice