Runtime error Microsoft Visual C++ Runtime Library

poruka: 10
|
čitano: 12.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Imam jedan dosta velik problem kojeg već dugo vučem.

Prije 2-3 mjeseca,tijekom uključivanja Windowsa ( imam XP Service Pack 2 ),nestalo je struje  ( nemam UPS ).Nakon 10 minuta uključio sam računalo i pojavili su mi se problemi.

Nažalost,nemam screenshot problema koji mi je javljao Comodo Firewall Pro,ali javljao mi je nešto slično kao i Winamp ( pogledajte screenshot ).

Morao sam deinstalirati firewall,a ni ostali mi nisu htjeli raditi.

Ako će pomoći,imam komp s Intel Core 2 Duo E6750 2,66 GHz,Radeon HD 3870 512 MB GDDR4,2 GB RAM.

Molim vas,ako itko zna nešto o ovom problemu,neka se javi i neka mi pomogne.

Ovo mi javlja Winamp kad pokušam na njemu pogledati video Ovo mi javlja Winamp kad pokušam na njemu pogledati video
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 20:31 (Blizek).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Očito pošto je prilikom dizanja nestalo struje - došlo i do gubitka nekih vaznijih datoteka (u ovom slučaju runtime libary-a ali vjerovatno i više toga samo još nisi otkrio :( ) . Preporučam čistu instalaciju Windowsa ( mozes probati repair + instalacija http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=32BC1BEE-A3F9-4C13-9C99-220B62A191EE&displaylang=en ) ili format c : i sve nanovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Runtime error Microsoft Visual C++ Runtime Lib
prihvaćeno rješenje

Točno se vidi da na određenim memorijskim lokacijama nema ništa ili je oštečena,a ona čuva podatke koji su bitni za
pokretanje ili rad programa.
Probaj chkdisc ,ali najvjerojatnije bi ponovna instalacija pomogla...oštečenja u datotekama su sigurna sa slike(i gubitak podataka).

Private
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Što je baš čista reinstalacija Windowsa jedini način da to popravim? To mi nije problem,jer imam CD od Windowsa XP,ali ću opet morati instalirati DSL s kojim sam se mučio tjedan dana.

Možda ću popraviti problem ako repairam Windowse,tad neću sve morati nanovo instalirati.

Svejedno,hvala na sugestijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo,ovo mi je izbacio CheckDisk.Errora ima,dakako.

CheckDisk CheckDisk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj iz windowsa postaviti chkdsk  :

stavi i da napravi fix...tako pokušaj.....pa vidi ima li bad sector...inače reinstal je najbolje napravit.

...klik na check i samo ok kad te pita i restart... ...klik na check i samo ok kad te pita i restart...
Private
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje
Blizek kaže...

Što je baš čista reinstalacija Windowsa jedini način da to popravim? To mi nije problem,jer imam CD od Windowsa XP,ali ću opet morati instalirati DSL s kojim sam se mučio tjedan dana.

Možda ću popraviti problem ako repairam Windowse,tad neću sve morati nanovo instalirati.

Svejedno,hvala na sugestijama.

Pa možeš probati različite programe tipa tune up uttilities, savjetujem chkdisk kako su već gore naveli pa ako ništa ne pomogne onda bi ti ipak reinstal bio najbolji. Nego ne vidim zašto te pati dsl? 

Koji router imaš? Ako imaš DSL router koji se spaja preko etherneta onda se taj uređaj NE INSTALIRA. Instaliraš drivere za mrežu i napraviš konekciju za net (ako je u bridgu), ili samo instaliraš drivere za mrežnu ako je u routingu i net je tu. Ako je usb modem samo instaliraš drivere za njega, ne vidim gdje bi poteškoća bila, ukoliko je sam router dobro podešen (a je jer ti ne bi mogao u protivnome biti na internetu)
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ne mogu pomoću fix funkcije,restartao sam Windowse i onda mi opet nije htio check disk sa repairom.

Ovo mi je ovdje izbacio Ovo mi je ovdje izbacio
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 12:13 (Blizek).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Može mi netko poslati privatnu poruku kako rijesiti ovaj problem..Kada pokusam pokrenuti cod2.exe pojavi mi se error : Couldnt find library MSVCR80.dll(required by C:\Program~1\COMMON~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL)
Molim za pomoc hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Runtime error Microsoft Visual C++ Runtime Lib

pazi i meni je ista situacija to mi se pojavilo kad sam samo PES 2013 igrao ali sad mi se pocelo pojavljivati na svemu i svacemu ako neko ima konkretan odg nek da jer u protivnom obaranje sistema negine :(((

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice