Pozz.Ovako imam problem kad igram GTA Samp posle jedno pola sata komp se zaledi znaci na monitoru crno i lampica od monitora svetli kao da je komp ugasen a vamo kuciste radi i tako stoji jedno minutu i resetuje se i posle opet kad udjem u igricu opet tako.Moze pomoc hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja konfiguracija, temperature? i da li imaš problema sa drugim igrama?
Ovako evo temperature http://www.dodaj.rs/f/1G/OI/1WWmwjci/untitled1.jpg vidi taj procesor -48* sta to znaci u minus,
Windows Last XP
AMD Sempron(tm) Procesor LE-1250 2,21Ghz
1GB ddr2 rama
Nvidia Ge Force 7600GT
Jel mozda do napojne posto se nekad desi u 5 dana 1-2 puta komp mi se odjednom ugasi kao da struje nestane ali odma u sekundi se moze upalit znaci na pola sekunde kao da nestane i odma dodje to mi se desava od prije jedno 3 mjeseca a kad se prvih puta to desavalo imam 2 televizora 1 u mojoj sobi drugi u dnevnom boravku i u isto vreme se ugase komp i ta 2 televizora ovaj moj je na istom produznom kablu ko komp a ovaj drugi nema veze sa ovim ide na drugu razvodnu kutiju a soni se nije gasio na ovom produznom gde je komp i evo sad televizori se negase a komp nekad ugasi.Al nije meni do ovog problema nema vez ako u 5 dana 1-2 vec ovaj zbog igrice a na druge igrice nisam probo posto igram samo ovu evo sacu cs probat a kad mi sestra na fb negasi se nikad.
2. jesi ikada cuo za pismenost i interpunkciju???
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)