Reboot in PURE DOS mode

poruka: 6
|
čitano: 1.535
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Reboot in PURE DOS mode

Pozdrav.

Imam dugo problem sa grafickom,i napokon sam nasao kako problem rjesiti,ali,izvedba mi zadaje neke probleme.Zbog toga sm stavio ovo u  softverske probleme.

http://us.sapphiretech.com/driver/479.zip

Naime moja graficka je Saphhire HD4870,i iman onu seriju s odredenim problemima.Sva sreca,sapphir je izdao rjesenje,sve sto treba napraviti je flashat bios od graficke.

To je moguce preko WINflasha,ali ako skinete datoteku sa linka gore navedenog,vidit cete da crvernim istaknutim slovima pise:REBOOT IN PURE DOS MODE.

Moje pitanje je kako to napraviti?Sve sta trebam napravit je rebootat u pure dos modu,i pratit ove lagane instrukcije.

Molin vas za pomoc,ovo me više izludilo,vec puno vremena se vrtim oko graficke...tnxSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Reboot in PURE DOS mode

Koliko sam ja shvatio, napravi bootabilnu DOS floppy disketu, odnosno StartUp disketu od Windowsa 98 i samo slijedi upute.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:59 (cro_blue).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reboot in PURE DOS mode

Znam da glupo zvuci,al neznam to napravit.Jel mozes pojasnit kako napravit takvu disketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Reboot in PURE DOS mode
Ati Radeon kaže...

Znam da glupo zvuci,al neznam to napravit.Jel mozes pojasnit kako napravit takvu disketu?

Pošto nisam siguran u legalnost, pošaljem ti na PP upute i linkove što trebaš napraviti! Može!?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Reboot in PURE DOS mode

ima neko ideju?? ideja preko floopya nikako nece,ima mozda neko nesto drugo,stvarno mi je važno ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Reboot in PURE DOS mode

Pogledaj OVDJE, ja sam tako BIOS uspio. Vjerojatno vrijedi isto i za BIOS graficke.

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice