Punkbuster BC2 iritantan problem

poruka: 1
|
čitano: 704
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Punkbuster BC2 iritantan problem

Evo ovako, imam Bad Company 2 i uredno instaliran i updatean PB. Prilično iritantan problem s tim je što se PnkbstrA i PnkbstrB ne žele automatski upaliti nakon restarta kompa (odnosno ponovnog paljenja) te tako svaki, ali baš SVAKI put moram ponovno pokretati ''pbsvc'' program jer me naravno promptno izbace sa PB servera (a to su skoro svi). Kada to reinstaliram u Services se pojavi i jedan i drugi samo što PnksbstrB ne radi, ali se onda još da pokrenuti manualno - samo što je zanimljivo, nakon što izađem iz igre on potpuno nestane iz Services!? Inače kada pokušam manualno pokrenuti bilo A ili B service, pojavi se Error 3: Cannot find the path specified i to je zato (valjda) što bi ti .exe fileove trebali biti u System32, ali oni su SysWOW64 (iako kada pokrenem dotični ''pbsvc'' piše da su extractani u System32, a tamo ih uopće nema). Naravno da sam probao pastati te fajlove u System32, ali ništa od toga. Mislio sam u registryu promijeniti executable path samo što ne postoji ''Image Path'' string ni za jedan od ta dva servicea. Stvarno ne znam ni zašto se to počelo pojavljivati, ali me stvarno već živcira - svaka pomoć je dobrodošla {#} OS je inače Win7 Ultimate 64bit SP1.

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice