Problem s virusom

poruka: 20
|
čitano: 2.563
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s virusom

jucer sam posjetio jednu stranicu i avg meupozorio da je stranica opasna i ja sam odmah ugasio chrome, no danas kada sam upalio laptop i poce surfat na bilo koju stranicu koja ima domenu .hr avg mi javlja da je blokiro zlocudni url kak to rjesiti i zasto avg to sam ne rjesi je vec polako zivcira svaki klik avg iskace. Molio biha ako netko zna kako to rijesiti da mi pomogne.

Evo kako to izgleda Evo kako to izgleda
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 8:57 (Jura3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s virusom

To se i meni prije 1h pocelo desavati!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:08 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem s virusom
Jura3 kaže...

jucer sam posjetio jednu stranicu i avg meupozorio da je stranica opasna i ja sam odmah ugasio chrome, no danas kada sam upalio laptop i poce surfat na bilo koju stranicu koja ima domenu .hr avg mi javlja da je blokiro zlocudni url kak to rjesiti i zasto avg to sam ne rjesi je vec polako zivcira svaki klik avg iskace. Molio biha ako netko zna kako to rijesiti da mi pomogne.

WiNAmDGAMer kaže...

To se i meni prije 1h pocelo desavati!

AVG zna praviti takve probleme...ajd ga maknite (jer je i los) i stavire recimo Aviru (koja je puno bolja)!

Usput predlazem full scan i s Avirom i s malwarebytes-om!

TrustNo1
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:12 (Miki77).
16 godina
Problem s virusom

Avg je smeče,stavi aviru i malwerbytes.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s virusom

Stavite avast! Free Antivirus i bez brige.

0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Stavite avast! Free Antivirus i bez brige.

Taj je još gori od avg-a.

14 godina
neaktivan
Problem s virusom

Nebih rekao. Uostalom ima jako dobru detekciju i ne baca oglase svako malo kao Avira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 9:28 (Marko :D).

2 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Nebih rekao. Uostalom ima jako dobru detekciju i ne baca oglase svako malo kao Avira.

Ne baca reklama,ali zato zna baciti po koji plavi ekran.

14 godina
neaktivan
Problem s virusom

Taj problem se riješava. Svakom nadogradnjom avast je sve bolji i bolji.

0 0 hvala 0
17 godina
Problem s virusom

Meni isto baca AVG da je detektirao maliciozno smeće na bug.hr stranicama?

Smrzava mi se komp zbog toga.

Hot Rodney

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sa 'secpol.msc' alatom moze se sprijeciti oglasavanje Avire.

(http://www.informatika.buzdo.com/s728.htm)

Have a nice day - Compa
17 godina
Problem s virusom

Čudno kako mi se sada više ne pojavljuje.

Hm hm

Hot Rodney

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem s virusom

prije par dana dobio sam poruku od MUP-a na svoje računalo kao što su mnogi građani ovih dana dobili.. stvar sam brzo riješio jer nisam totalni laik što se informatike tiče pa sam bio upučen u problem koji se pojavio u Hrvatskoj.. uglavnom upalio sam računalo u safe modeu i instalirao aviru i skenirao sustav.. da ne bude ruganja već sam imao antivirus koji je očito propusti tog trojana.. jučer me nazvao prijatelj s istim problemom ali njemu nisam mogao pomoći. kod njega ne mogu upaliti računalo u safe mode with networking kao ni u safe mode.. zanima me kako ću riješiti problem ako tko zna.. zamolio bih vas samo konstruktivne savjete a ne one tipa "nije žvaka za seljaka" i slične jer tako nikome ne pomažete, ne mogu se svi u sve razumijeti i zato i tražimo savjete.. unaprijed hvala. pozz

0 0 hvala 0
16 godina
ildottore kaže...

prije par dana dobio sam poruku od MUP-a na svoje računalo kao što su mnogi građani ovih dana dobili.. stvar sam brzo riješio jer nisam totalni laik što se informatike tiče pa sam bio upučen u problem koji se pojavio u Hrvatskoj.. uglavnom upalio sam računalo u safe modeu i instalirao aviru i skenirao sustav.. da ne bude ruganja već sam imao antivirus koji je očito propusti tog trojana.. jučer me nazvao prijatelj s istim problemom ali njemu nisam mogao pomoći. kod njega ne mogu upaliti računalo u safe mode with networking kao ni u safe mode.. zanima me kako ću riješiti problem ako tko zna.. zamolio bih vas samo konstruktivne savjete a ne one tipa "nije žvaka za seljaka" i slične jer tako nikome ne pomažete, ne mogu se svi u sve razumijeti i zato i tražimo savjete.. unaprijed hvala. pozz

Pokušal sa ovim.

edit:

Prvi link je mrtav,pa sam stavio drugi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 13:53 (zzz).
12 godina
neaktivan

a što da napravim s tim, sorry stvarno nisam stručnjak

16 godina
ildottore kaže...

a što da napravim s tim, sorry stvarno nisam stručnjak

Napraviš boot cd(snimiš iso na prazan cd ili dvd,usb),zatim u biosu namjestiš da se podigne taj live-cd koji si snimio,a ne tvoj os.

Napraviš updet livecd-a.

Skeniraš os.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 14:10 (zzz).
12 godina
neaktivan

a kako pokrenem bios

12 godina
neaktivan

jeli to Command Prompt

16 godina
Problem s virusom

Umjesto harda,neka cd ili usb bude prva opcija za podizanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 14:12 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ildottore kaže...

ako nisi do sada riješio problem, pogledaj ovaj post i uradi kako piše u postu

Farbar Recovery Scan Tool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice