upalim racunalo, ucita mi se, otvori mi se prozor noda 32 i dijagnosticira Win32/agent. RLA trojanac - ciscenje nije moguce, nakon cga mi se racunalo uspori pa zamrzne, na svim prozorima mi pise ne reagira, restartiram ga i ponovo : ( sto da radim, ovo pisem u safe modeu s network option
Problem - virus
- poruka: 21
- |
- čitano: 5.866
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini MBAM, updejtaj ga, skeniraj, sve što pronađe obriši i restartaj komp.
nemogu ga otvorit, ni s pokreni kao administrator :S
ovog ni jedan virus ne brani da se pokrene. barem tako kažu, probaj s njim portable je verzija, updateaj ga prije scana
Probaj sa SAS-om - portabilnom verzijom.
Ima random ime tako da ga virusi ne mogu otkriti i ne instalira se.
Ne treba ga updejtati, to je zadnja verzija:
The scanner contains the latest definitions so you DO NOT need Internet Access on the infected system to scan.
neotvara SAS zbog postavki sigurnosti
Daj nam SS aktivnih procesa u Task Manageru.
Da li u Safe Modu možeš pokrenut programe? Pokušaj s ovim programom.
Napravi shortcut tog fajla i zatim desni klik na taj shortcut i Properties. U kartici Compatibility odaberi Always Run this Program as an Admin.
Evo SS-ovi
nema to veze
Saphire kaže...
pa zar ne možeš u safe modu pokrenut malwarebytes?
Skini ovo,naprži na cd i pokreni ga u bootu.
Probaj u safe modeu pokreniti neki od već spomenutih programa.
Da ne otvaram novu temu pitat ću ovdje. Skenirao sam s MBAM-om, SAS-om i nisu ništa pronašli. Zatim sam pokrenuo RemoveIT Pro v4 - SE i on je našao 12 virusa. Zanima me da li su to lažno pozitivni ili nisu?
Taj RemoveIT Pro je poznat po puno FP-a. Ako MBAM i SAS nisu ništa pronašli, vjerojatno je to lažna uzbuna.
Ma kakvi virusi. Sve je to najvjerojatnije false positive. RemoveIT Pro = s*anje. Taj je program nekada davno bio na listama antimalware organizacija kao rogue program. Za kontrolu probaj si te tobožnje zaražene fileve skenirati na VirusTotalu.