Problem sa uninstall

poruka: 7
|
čitano: 1.411
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa uninstall

imam program object dock plus i nakon nekog vremena je jednostavno presto radit pa ga sad hocu uninstalirat al mi se pojavi ova greska...Run time errorin install. List index out of bound (0). Kako da obrisem taj program da ga mogu ponovo instalirat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:11 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa uninstall

Zaboravio si dodat sliku :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Problem sa uninstall
a, uvijk možeš ručno sve foldere brisat i onda iz registra, ali samo ako ništa drugo neće funkcionirat. Probaj Revo.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
trackmanijak kaže...
a, uvijk možeš ručno sve foldere brisat i onda iz registra, ali samo ako ništa drugo neće funkcionirat. Probaj Revo.

probo sam i ručno obrisat i sve se obrise osim nekog dll file-a. i kad njega hocu pise kao da se nemoze jer je negdje drugdje pokrenut. probo sam sad i s revo al opet javlja tu gresku

16 godina
protjeran
Osobno, ja bi sad već puko, digo winse u safe modu, prvo iz registra izbrisal sve kaj ima veze sa object dockom, object desktopom, i onda sve foldere iz program filesa, user foldera i appdata.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
neaktivan
Problem sa uninstall

Ima li proces u task manageru?

edit: probaj taj .dll premjestit na npr. destop zatim restart pa ga tad pokušaj izbrisati

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 14:15 (brixy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
trackmanijak kaže...

probo sam i ručno obrisat i sve se obrise osim nekog dll file-a. i kad njega hocu pise kao da se nemoze jer je negdje drugdje pokrenut. probo sam sad i s revo al opet javlja tu gresku

unlocker

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice