Instalirao sam TuneUp Utilites 2010 jer sam cuo da je super program za odrzavanje sistema itd...Naime odkad sam ga instalirao FPS u CoD4 mi je pao za jedno 15-25%..Ali problem je sto ja nmg uopce otvorit Add Or Remove Programs (nista na control panel ne reagira)...No,ok..Instalirao sam Glary Utilites i sa njegovim unninstalerom probao obrisati TUU 2010..On izbaci poruku Are you sure that you want to remove TuneUp Utilites 2010 from your computer? Yes No..Odaberem Yes i nista se ne dogodi...Molim vas pomazite...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte ljudi pomagajte...Uobičajno sam imo 150-250 FPS-a sad imam jedva 150...Pliz pomažite...
jel još uvijek misliš da je to dobar program za održavanje sistema?
probaj sa revo uninstallerom. odaberi naprednu deinstalaciju. prvo kreće tuneup-ova deinstalacija. ako se ne deinstalira tako, ti samo nastavi da dalje traži zaostatke na disku i u registru. on će sve naći i obrisati. možda će biti potreban restart
probaj sa revo uninstallerom. odaberi naprednu deinstalaciju. prvo kreće tuneup-ova deinstalacija. ako se ne deinstalira tako, ti samo nastavi da dalje traži zaostatke na disku i u registru. on će sve naći i obrisati. možda će biti potreban restart
Već sam ga koristio,ali za svaki slučaj da provjerim...Aham..Dali da brišem sve fajlove koji su pronađeni u REGISTRIJU?
što fali TuneUp-u?? pa ja ga imam godinama.... i zašto on smanjuje fps u igrama?
Sigurno ti je nekako zeznuto namjesten... Nema šta drugo bit...
BTW:
Ako ga već želiš obrisat imas tamo di si ga instaliro unistall
Već sam ga koristio,ali za svaki slučaj da provjerim...Aham..Dali da brišem sve fajlove koji su pronađeni u REGISTRIJU?
da..označi sve(sve što nudi) > obriši - tako sve tragove u registru.. do kraja, u naprednoj deinstalaciji..
Dajte ljudi pomagajte...Uobičajno sam imo 150-250 FPS-a sad imam jedva 150...Pliz pomažite...
za to ti nije kriv tuneup nego sam korisnik koji ga ne zna koristit pa prčka po postavkama u tuneup
i ovo što ti kažeš nije istina i drugi bi se javili i rekli svoju priču čak ni na stranim forumima nema takvog problema
što si ti sad rekao tako da to nema veze s vezom
za sada je i više nego dobar samo ga trba znat koristit
tuneup stvara lagg u codu. pobriso sam ga i sad je bolje. al nisam koristio revo.
stavio glary i miran. čudna je ova 2010 verzija. inače sam koristio tuneup od 2006 verzije. sad prelazim...
Ma vjerovatno nova funkcija-Live optimization-stvara probleme.Već je par update-ova izašlo.U servisima disable- TuneUp Utilities Service.