Problem sa svim vrstama igri

poruka: 7
|
čitano: 751
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

nezz u cemu je problem, do sad mi je sve radilo kako spada (imo sam problem jedino sa cod4 cfg jer mi nije htio spremiti promjene koje sam napravio u cfg)... npr igro sam black ops i doso sam do nekog checkpointa... izadem iz igre i iduci put kad igram prikaze mi kao da prvi put igram igru... mogu npr birat misije do kojih sam doso ali ne mogu da idem sa onog checkpointa na kojem sam prije bio... :S ili npr portal 2, doso sam do odredenog levela i jbt drugi dan idem igrat i sve moram ispocetka.... uopce mi ne sava promjene koje sam napravio dok sam igro nsita... dali to mozda problem do win7??? jer imam win7 64-bit ?

p.s. evo npr sad sam igro cod4 i uvijek ama bas uvijek imam 250fps bilo smoka ne bilo... sada netko bacio smoke meni samo panu fps oko 100 ( stavio sam koji komp imam na profil pa vi sami recite dal se to treba dogadat ili ne )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zavisi dali nesto nestima s igrom...jer ovaj komp koji imas bi trebao sve tjerat bez problema i to  na ultra high detalje...ii zavisi od kud skidas...i dali igra ima viruse...pregledaj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma pregledo sam vec sa hitmanom, kaspersky, avastom, malwarebytes... nista komp cist ko suza

nez dal je to mozda do 64 bit windowsa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 11:24 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

moguce....jer ima slucaj da je moj sused imo 64-bit system pa da ga je isto to zezalo...i onda je rusio system i metno 32-bit i sad dela oke... a od kud skidas igre??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

bitgamer, nekad torrentleech itd.. nista sa public

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probaj sa partis.si

Moj PC  
0 0 hvala 0