Problem s monitorom - No signal input

poruka: 36
|
čitano: 8.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Prije nekoliko tjedana dok sam igrao jednu igru  ekran mi se zacrnio te je pisalo no signal input ,te sam restartao kompjuter te se vratilo sve po starom,tako i danas... igram igru i zacrni se ekran te ponovo piše no signal input.naravno ja sam također restartao kompjuter i opet sve normalno.  nisam bio siguran u čemu je problem u softveru il hardveru pa nemoje se ljutiti ako sam promašio podforum ,hvala

EDIT:upravo instaliram najnovije drivere za grafu pa cemo vidjeti.

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 16:03 (JozaxD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

opet mi se to desilo dajte pomagajte bilo što

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa ekranom

Provjeri jel kabel dobro pričvršćen za monitor a i za grafičku, probaj zamijenit kabel, probaj sa drugom grafičkom ili sa drugim monitorom, nešto od toga mora bit problem.

EDIT: Ne vjerujem da će to pomoć, ali driveri moraju bit najnoviji.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 15:20 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa ekranom
Valentin17 kaže...

Provjeri jel kabel dobro pričvršćen za monitor a i za grafičku, probaj zamijenit kabel, probaj sa drugom grafičkom ili sa drugim monitorom, nešto od toga mora bit problem.

EDIT: Ne vjerujem da će to pomoć, ali driveri moraju bit najnoviji.

kabal sam vec jednom otkopco i ponovo ukopcao ali evo opet se desava ,sad drugu grafu nemam...

EDIT:kabal povezan iz kompjutera, mi se kao miče onako ,kao da nije do kraja ukopčan tj. da nisu oni šarafići do kraja zategnuti al ja ih više nemogu pomaknut

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 15:24 (JozaxD).
15 godina
Problem sa ekranom

Pa kej ne možeš posudit grafu od nekoga pa isprobat s njom, kladil bi se da je u njoj problem, pogotovo kad se događa kod igranja kad je ona opterećena.

EDIT: Kabel se ne smije micat, mora se dat pričvrstit do kraja, iskopčaj ga, pa probaj  ponovo dok šerafići ne sjednu do kraja, pogledaj i pinove u kabelu, možda je neki svinut pa zato loše sjeda.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 15:26 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Pa kej ne možeš posudit grafu od nekoga pa isprobat s njom, kladil bi se da je u njoj problem, pogotovo kad se događa kod igranja kad je ona opterećena.

pa da to mi se desavalo dok sam igrao igrice,ali komp mi je novi od 7 mjeseca nemoguce da je vec nesto otislo {#}

15 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

nije do graficke sigurno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa ekranom

Zašto bi bilo nemoguće, pogledaj na ovom forumu koliko ima tema sa složenim novim kompovima koji već imaju problema, pogotovo otkad ljudi to uzimaju u svoje ruke i slažu sami.

Jesi clockal grafičku ili processor, ako jesi vrati postave pa probaj, kakve su temperature, pogledaj sa everestom. Najbolje je eliminirat jedno po jedno, probaj sa drugim kabelom, ako opet isto sa drugim monitorom, onda ako opet ima problema sa drugom grafičkom.

EDIT: Daj malo više info o konfi, processor, grafička, napajanje, monitor, matična.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 15:43 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Zašto bi bilo nemoguće, pogledaj na ovom forumu koliko ima tema sa složenim novim kompovima koji već imaju problema, pogotovo otkad ljudi to uzimaju u svoje ruke i slažu sami.

Jesi clockal grafičku ili processor, ako jesi vrati postave pa probaj, kakve su temperature, pogledaj sa everestom. Najbolje je eliminirat jedno po jedno, probaj sa drugim kabelom, ako opet isto sa drugim monitorom, onda ako opet ima problema sa drugom grafičkom.

oc nisam nista,sad kabal niti monitor niti grafu nemam ,a slago nisam  nego su mi tamo od kud sam kupio dobio slozeni komp

15 godina
Problem sa ekranom

Daj napiši koja je to konfiguracija.

EDIT: Jesi pogledaj kabel?Kabel mora sjedat do kraja i ne smije klimat.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 15:48 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Daj napiši koja je to konfiguracija.

imas pod my pc

15 godina
Problem sa ekranom

Konfa ti je super, ovako nešto si budem i ja uzel, gledaj jedino možeš provjerit sa drugim kabelom i drugim monitorom, ako opet neće onda moraš nosit sve nazat na reklamaciju. Mislil sam da je možda napajanje preslabo za grafičku, ali nije.

EDIT: Ovaj kabel mi je sumnjiv kaj veliš da se klima, a da šerafe ne možeš više zategnut, ne bi se smio klimat, pogledaj malo to, i probaj bolje pričvrstit. Možda su neki pinovi u kabelu savinuti pa zato ide teže.

E gle tema sa istim problemo kao tvoj:

http://www.forum.hr/archive/index.php/t-474897.html

Daj provjeri temperature sa everestom, stavi da vrti igru u pozadini i onda otvori everest i provjeri temperature, da vidimo koja je temperatura grafičke(GPU). Stavi sliku iz everesta ovdje.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 16:05 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Konfa ti je super, ovako nešto si budem i ja uzel, gledaj jedino možeš provjerit sa drugim kabelom i drugim monitorom, ako opet neće onda moraš nosit sve nazat na reklamaciju. Mislil sam da je možda napajanje preslabo za grafičku, ali nije.

EDIT: Ovaj kabel mi je sumnjiv kaj veliš da se klima, a da šerafe ne možeš više zategnut, ne bi se smio klimat, pogledaj malo to, i probaj bolje pričvrstit. Možda su neki pinovi u kabelu savinuti pa zato ide teže.

E gle tema sa istim problemo kao tvoj:

http://www.forum.hr/archive/index.php/t-474897.html

Daj provjeri temperature sa everestom, stavi da vrti igru u pozadini i onda otvori everest i provjeri temperature, da vidimo koja je temperatura grafičke(GPU). Stavi sliku iz everesta ovdje.

evo sad sam pokusao ali i dalje nejde vise stezem sve mi nokti popucali

15 godina
Problem sa ekranom

Ako se kabel klima to nije dobro, mora bit dobro učvršćen.

Jel mi možeš poslikat kućište otraga? Poslikaj mi točno mjesto gdje se kabel spaja na grafičku, da nešto pogledam. Nemoj jako iz bliza, onako da se vidi.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 16:38 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Ako se kabel klima to nije dobro, mora bit dobro učvršćen.

Jel mi možeš poslikat kućište otraga? Poslikaj mi točno mjesto gdje se kabel spaja na grafičku, da nešto pogledam. Nemoj jako iz bliza, onako da se vidi.

ok evo slike ,igro sam black ops sa programom speed fan

EDIT:losa je slika ovako

system:39

cpu:43

aux:117 {#}

hd0:35

core:31

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 16:48 (JozaxD).
15 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

evo slike ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JozaxD kaže...

evo slike ...

ako ne mozes prstima stegnuti, uzmi odvijac i stegni.

AMD
15 godina
Problem sa ekranom

Ove temperature izgledaju dobro, samo mi nije jasam ovaj AUX.

Malo sam guglao i trazio i svugdje kazu nesto drugo za taj aux a i da moze biti neki bug. Pretpostavljam da je, nije moguće da je tako visoko, pročital sam da je jednom kolegi bilo 230*C, nemoguće.

Ali nigdje nemaš GPU, daj provjeri sa everestom.

EDIT: Pa nisam siguran da treba baš odvijačem, meni to izgleda stegnuto, možda da probaš u drugi utor na grafičkoj, ali svakako stavi temp. iz everesta.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 17:12 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...

Malo sam guglao i trazio i svugdje kazu nesto drugo za taj aux a i da moze biti neki bug. Pretpostavljam da je, nije moguće da je tako visoko, pročital sam da je jednom kolegi bilo 230*C, nemoguće.

ma skinio sam neki i opce nema to za temeprature lol aj mos link dati

15 godina
neaktivan
Problem sa ekranom

Da ne otvaram novu temu imam pitanje u vezi ekrana. Nakon instalacije win xp-a mi ne dopušta da uđem sa desnim klikom u opciju properties na desktopu. Isto tako mi ne dopušta ulazak u control panelu u opciju display. Svi su driveri instalirani tako da ne znam u čemu je problem. Što treba napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina
JozaxD kaže...
Valentin17 kaže...

ma skinio sam neki i opce nema to za temeprature lol aj mos link dati

Imaš PM, temperature se nalaze pod tabom Senzor. Mene zanima GPU.

EVEREST TEMPERATURE EVEREST TEMPERATURE
Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 17:18 (Valentin17).
15 godina
neaktivan

jedan moj frend mi je reko da je mozda do drivera pa sam vratio na stare pa vidjeti cemo,imao je slican problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s monitorom - No signal input
JozaxD kaže...

jedan moj frend mi je reko da je mozda do drivera pa sam vratio na stare pa vidjeti cemo,imao je slican problem

Možda pomogne, probaj pa budeš vidil, nemaš kaj izgubit.Ima danas svega, možda je i u tom problem.

Javi jel radi.

Valentin
17 godina

najvjerojatnije da se grafička pregrijava i onda se to dešava....to sam imao sa svojom dok nisam promijenio

hladnjake.....jer ako kabal nije dobro stegnut onda nema oću neću....nego radi ili neradi....

www.apriliabase.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bikerbj kaže...

najvjerojatnije da se grafička pregrijava i onda se to dešava....to sam imao sa svojom dok nisam promijenio

hladnjake.....jer ako kabal nije dobro stegnut onda nema oću neću....nego radi ili neradi....

da grafička mi se pregrijava na minecraftu !

14 godina
neaktivan

Meni se to znalo dešavat kad mi je RAM poceo odlazit, daj odvrti Memtest 86+

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Meni se to znalo dešavat kad mi je RAM poceo odlazit, daj odvrti Memtest 86+

uredu,to cemo sljedece isporabati ali moram vidjeti sada jeli do drivera...

15 godina

Kako znaš da se grafička pregrijava? Prema onim slikama koje si jučer stavil uopće ti nije očitalo GPU temperaturu. Ne vjerujem da se pregrijava pogotovo ako nije clockana.

EDIT: Nadam se da ne misliš na ovaj AUX koji je preko 100*C, to ne može bit, velim jednom kolegi je taj AUX bil 230*C, kad bi ti bilo istina više ništa ne bi radilo, a on je pisal komentar na bug.hr.

Evo tema u vez AUX temperature:

http://213.202.123.24/forum/topic/razni-hardverski-problemi/aux-temperatura/67441.aspx

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2011 10:46 (Valentin17).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo sada nakon nekog vremena pojavio se slican problem mom frendu,dirao je rezoluciju i stavio na najveću i došao je error no signal input i sad kada svaki put pali komp nemože ući na pozadinu jer mu je taj error. pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Takoder imam problem s monitorom Samsung syncmaster 940n, do jucer je monitor radio normalno sada nakon paljenja uopce nedobivam nikakvu sliku nista samo blinka lampica za paljenje ,monitor sam spajo na 3 pc-a i na svima je isto nista nepokazuje, moze kakav savjet i vase misljenje sto bi moglo bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice