Problem kod paljenja kompa i ulazak u svoj akaunt?

poruka: 12
|
čitano: 2.150
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako danas sam htio zbrisat bit defender antivurus freezo mi s estalno nznm zasto,otiso pod ccleaner i tamo pokreno deinstalaciju i cekao sam negdje 10-ak minuta i prekinuo sam to i nije htjelo odma se maknut pa sam ctr+alt+dlt,i zbriso od bit defendera procese pa sam onda skino nod32 4 i onda sam restarto komp,onda sam krenuo inst nod32 4 ali sam ignorio sta mi je nesto reko u vezi bitdefendera i kada sam ga inst otiso sam na start -run -msconfig -process i tamo opet iskljucio sve od bitdefendera procese i namjestio do kraja nod 32 sve username i pw i tako to i najedom malo mi pocelo stekati bio miu j upaljen xf i firefox i msn i tako to i stekalo mi najednom sve zastekalo i restarto sam sada komp i stsinem na BoBo kao pod svoj acc-akaunt i zasteka odma na pocetku i sada sam to sve napravio u safe modu sa networkingom i sada bih molio zapomoc od vas plsss :) hvaal unaprijed....?

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem kod paljenja kompa i ulazak u svoj aka
Za stekanje kompa su ti kriva dva aktivna av-a!Prepoznaju jedan drugog kao virus. Brzo izbrisi jedan od ta dva av-a.Preporučam da to napraviš sa revouninstaller-om. btw.u tekstu nema ni zareza ni točke,jedva sam povato što si napisao
17 godina
neaktivan

reinstaliraj winse, i stavi samo jedan antivirus na čisti kompNamigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

System Restore često pomogne u ovakvim situacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala vam na savjetimA,ali sam stavio novi windows ipak nesto sam drugo radio nikak nije htjelo i najednom mi samo ude u acc i odma isu sec mi se log off-a onda sam poludio,restarto ga i novi windows stavio ,heh ali sada nznm koji su svi najpotrebniji programi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
banjko kaže...

hvala vam na savjetimA,ali sam stavio novi windows ipak nesto sam drugo radio nikak nije htjelo i najednom mi samo ude u acc i odma isu sec mi se log off-a onda sam poludio,restarto ga i novi windows stavio ,heh ali sada nznm koji su svi najpotrebniji programi

prvo driveri za grafu, opcenito svi driveri...

pa search&destroy, cleaner, aviraantivir(ili bilo koji vec oces, samo mora bit jedan na kompu, nikako vise njih), mozzila firefox( ili koji vec browser hoces)

i to ti je to, a dalje stavljas kaj ti treba, i kaj hoces, samo nemoj stavljat kaj ti god doje po druku, smisleno...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
banjko kaže...

prvo driveri za grafu, opcenito svi driveri...

pa search&destroy, cleaner, aviraantivir(ili bilo koji vec oces, samo mora bit jedan na kompu, nikako vise njih), mozzila firefox( ili koji vec browser hoces)

i to ti je to, a dalje stavljas kaj ti treba, i kaj hoces, samo nemoj stavljat kaj ti god doje po druku, smisleno...Namigiva

i naravno firewall ako ne dolazi u paketu sa antivirusnim programom

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...
angel of fire kaže...

A poslije drivera, a prije firewalla i antivirus/spywarea , kodeke (da ne bi slijedeći post bil u stilu "zakaj nemogu gledati filmove na kompjuteru").Namigiva

17 godina
neaktivan
Bugy kaže...
dncrmt kaže...
angel of fire kaže...

A poslije drivera, a prije firewalla i antivirus/spywarea , kodeke (da ne bi slijedeći post bil u stilu "zakaj nemogu gledati filmove na kompjuteru").Namigiva

to bi shvatio kad bi player trazio..Nevinašce

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan

Nemora značiti. Zavisi od playera, do playera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod nove instalacije....

PRVO service packovi....

DRUGO driveri za chipset

TREĆE driveri za grafiku (možda ćeš trebati .NET framework prije)

onda sve ostalo....

za kodeke ti je dovoljan Klite codec pack.

Nemoj prvo stavljati drivere za grafičku, nije poželjno.

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovako..,stavio sam novi windows i sve napravo instaliro kako treba i sada mi je sve u reda hvala sviam za pomoc tema se moze zatvorit

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice