Laptop nije mogo pokrenuti windowse pa sam se odlucio sve na novo instalirati itd...
uglavnom, pri pokusaju instalacije windows 7 (64 bitne ultimate - koja inace na ostalim racunalima radi savrseno) nakon velikog pocetnog screena iskoci mi ova poruka.
"no device drvivers were found make sure that the instalation media contains the correct drivers"
sad mene zanima kakav je to problem i moze li se ukloniti bez nekih vecih problema :)
hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja imam isti problem
Pogledajte u biosu jel ukljuceno sata native mode.
Nakon što se iz BIOSa učita setup Windowsa, odite na Repair, tamo pronađite command mode (uglavnom opciju za linijski upis koda) i tamo odradite ovaj postupak opisan tu: http://silvios.info/instalacija-windowsa-7-sa-usb-sticka/
Meni je pomoglo...
..
"no device drvivers were found make sure that the instalation media contains the correct drivers"
..
- neispravan HDD ili loš install (nema veze što radi na drugim računalima, ako je editiran-slipstreaman, ne mora radit na svim chipsetovima).
Win7, ima podršku za SATA.
Brzi test:
-uđi u BIOS, vidi HDD... ako ga nema, crko je.
-bootaj neki drugi CD (preporuka linux, npr. Ubuntu), pogledaj iz njega HDD, ako ga vidiš, tad je sigurno loš install win7, ako ga ne vidiš, tad je vjerojatno kvar HDDa (provjeri geparted-om, mogu biti zaključane ili skrivene particije..)