Problem sa firefoxom

poruka: 2
|
čitano: 750
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa firefoxom
pitanje

Pozdrav svima...

Ovako, imam mali problemčić sa Firefoxom.

Naime, na novi Aspire One sam instalirao Firefox 3 međutim svaki puta kada sam ga pokušao pokrenuti javio se prozorčić koji kaže:

Could not initialize the browser's security component. The most likely cause is problems with files in your browser's profile directory. Please check that this directory has no read/write restrictions and your hard disk is not full or close to full. It is recommended that you exit the browser and fix the problem. If you continue to use this browser session, you might see incorrect browser behavior when accessing security features.

Pokušao sam sa nekoliko riješenja koja sam našao tu:

http://kb.mozillazine.org/Could_not_initialize_the_browser_security_component

Međutim ništa nije pomoglo.

Kod ovog riješenja sa permissions kaže da mi file koji se zove cert8.db ne smije biti read only, međutim u folderu sa profilom ni nemam taj file.

Jel netko možda može kako pomoći?

P.S. Probao sam instalirati verziju 2 i ta radi uredno, međutim odmah nakon updatea na 3 ovaj se problem ponavlja.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa firefoxom
autorov komentar

Pokušao sam traženi file prebaciti za portable verzije, međutim nije pomoglo...

Trenutno sam odlučio koristiti baš tu portable verziju, ali to mi je onako malkice bez veze...

Pa ako itko bude imao kakvo riješenje, bio bih zahvalan.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice