Čitao sam u bugu iz travnja o programu drivermax za update drivera u kompu, traži nove drivere i ima mogućnost snimanja svih novih drivera za slučaj da se ide ponovno instalirat windows. Nakon instalacije sam skinuo driver za usb jer imam problema sa prepoznavanjem wireless usb adaptera dok svi drugi uređaji na usb rade normalno ( nakon više od godine dana normalnog rada, jedan dan mi je iz mape veze nestala ikona bežične veze i od tada moram svaki put kad ugasim kompić instalirat driver za wlan usb adapter da se mogu spojit na internet.Uređaj je netgear wg111v3,modem dlink.Da li je bolje da kupim wlan karticu iste marke kao i modem jer sam dobio od nekih odgovore da se modem i usb adapter možda ne "podnose"). Međutim nakon instalacije novih drivera ništa ne radi na usb. Kad sam ušao u hardver device windows kaže da ne prolazi digital signiture.Nakon vraćanja drivera sve radi osim problema gore opisanog sa wlan adapterom.Imate li kakvo rešenje vezano za drivere i za wlan.Ovo zadnje me pogotovo izluđuje jer moram svaki dan ponovno instalirati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel si video super skrivene stvari u Device Manageru? Ne samo klikanjem na Show hiden devices vec postoje dodatne stvari koje nisu u upotrebi (USB stickovi) ili nuespele i dule instalacije
Da bi video ovo moras ovo unjeti u kao varijablu. Evo copy/paste uputstva
When troubleshooting driver problems in Windows XP, one of the first places you may look is Device Manager, which provides detailed information about every piece of installed system hardware. In light of devices such as removable USB drives becoming more and more common, you may need information about devices that are not currently connected; Device Manager recognizes these as non-present devices. Here's how to get information about these devices:
Go to Start, right-click My Computer, and select Properties.
In the System Properties dialog box, select the Advanced tab and click the Environment Variables button.
In the Environment Variables dialog box, locate the System Variables panel and click New.
In the New System Variable dialog box, type DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES in the Variable Name text box and type 1 in the Variable Value text box.
Click OK twice.
To view the non-present devices, go to Start, right-click My Computer, and select Manage.
Click Device Manager, pull down the View menu, and select Show Hidden Devices.
Za pocetak nemoj stavljati USB koji radi probleme vec pokusaj ovo navedeno
Pokazao mi je neke skrivene stvari međutim kada sam ugasio kompić i opet ga pokrenuo nestala je ikona bežične mreže tako da sam morao opet instalirati driver za usb da se mogu spojit na modem.Ne znam da li je problem u sp3 ili se modem i stick ne podnose.Oko godinu dana je radilo dobro i odjednom sve stalo.Modem je dlink usb je netgear.Negdje na forumima sam čitao da se netgear i win ne podnose baš najbolje ali niko ne nudi neko rješenje problema.