Problem oko browsera i google searcha

poruka: 2
|
čitano: 646
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem oko browsera i google searcha

Znaci ovako, imam problem kada pretrazivam pomocu googlea. Naprimjer napisem youtube u google, i stisnem ENTER. Kako bi u brzini usao u stranicu stisnem TAB koji pokaze malenu plavu strelicu pored prvog rezultata i ENTER ponovo i to mi otvori taj google result ili youtube.com.

Problem je u tome, što mi je prije cca~2 tjedna ta funkcija prestala raditi. Ako sada napisem youtube i pritisnem enter, te strelice nema, ako ga stisnem vise puta, krece mi oznacavati odredene dijelove google result stranice...

Moze li mi netko pomoci?

PS: Probal sam:

jebat po postavkama i nije radilo

reinstalirat chrome/firefox

Izac iz google accounta (gmaila) i relogirat se

mjenjat google search postavke na samoj stranici

Hladni
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 10:45 (Coldy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem oko browsera i google searcha

Ukljuci instant search u google settingsima. Odi na google.hr upisi nesto da ti trazi tipa "test" -> pa se desne strane gore ce ti se pojavit kakvo kormilo (volancic) -> to su settingsi googla -> klikni na to -> Pojavit se ti se padajuci izbornik -> odaberi -> "Search settings" -> otvorit ce ti se novi tab -> ukljuci "Always show instant result". -> to ce ti vratit strjelicu (otprilike svakih 2 tjedna to moras ukljucivati) -> dolje na dnu klikni "Save" (javit ce ti alert box da si snimio settingse -> klikni OK).

Ili lakse klikni ovdje i tu promjeni taj "Always show instant result" -> to je plava strijelica.

silents_)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 11:05 (silents_)).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice