evo ovako...jucer kad sam isao spavat normalno sam zatvorio računalo, danas ujutro da cu ga upalit ovo mi izbaci:
zna neko mozda sta bi moglo bit, nikakav hardware ni software nisam taj dan mjenjao
evo ovako...jucer kad sam isao spavat normalno sam zatvorio računalo, danas ujutro da cu ga upalit ovo mi izbaci:
zna neko mozda sta bi moglo bit, nikakav hardware ni software nisam taj dan mjenjao
sta ti izbaci
stisni start windows normaly
jel ti tako svaki put kad pališ
stisni start windows normaly
jel ti tako svaki put kad pališ
znaci, kad stisnes normally ili safe mode, windowsi se tijekom podizanja zbrejkaju i resetiraju.Te pri ponovnom podizanju pokazu taj ekran posto je ostala
informacija da se prijasnji put nisu podignuli do kraja. Znaci desi se neki bad tijekom podizanja.
znaci, kad stisnes normally ili safe mode, windowsi se tijekom podizanja zbrejkaju i resetiraju.Te pri ponovnom podizanju pokazu taj ekran posto je ostala
informacija da se prijasnji put nisu podignuli do kraja. Znaci desi se neki bad tijekom podizanja.
Jesi probao na Last Know Good conf
Nedavno isti problem kod kompa kojeg održavam..samo sam otišao dijagnosticirati problem i isti slučaj je kako navodiš.
Na kompu je legalna ultimate Vista sp1 i problem je taj što se isti prozor otvara.Probao sam na brzinu iz safe moda-ništa.
Probao oporavak alate koji mi se nude kad ubacim boot cd original Viste...probao format i nanovu instalaciju i ništa nije uspjelo.
Sad sam na tome da jednostavno donesem komp doma i pokušam doma riješiti .Bad sectora nema.Značajno je to da nisam sad upamtio
ali system32 je kompletno oštećen a ne mogu ga oporaviti nikako..to je samo u dva sata gledanja i zato kad ga doma donesem sigurno ga
popravim sa svojim alatićima pa javim do čega je bilo.Inače ,komp je u vlasništvu obitelji čija se djeca nemilice igraju crack igrama koje imaju
gamadi u sebi i naravno da dopuštaju tom smeću od cracka da slobodno švrlja po Visti.Još nešto ,mladi su i što je najbolje to je njma normalna pojava da
windowse ruše zbog igre i slično.ne vidim drugi razlog nego gamad koja se naselila.Naravno ,nisam formatirao d particiju jer sigurno je tamo
a na c su winsi...zato kad sve pregledam javim kako je riješeno...a velika vjerojatnost je da su ti gamadi zeznuli winse.
a da srusis windowse?
Jesi probao na Last Know Good conf
Sigurno se između boot-screena (ekrana gdje piše Windows XP i one točkice xD) i ove slike koju si stavio pokaže jedan BSoD, ali je namješten automatski restart. Sigurno ima neki način da vidiš to, ali ne znam kako. Možda netko zna, a ako ti se ne da čekati, reinstall Windowsa i to je to.
Sigurno se između boot-screena (ekrana gdje piše Windows XP i one točkice xD) i ove slike koju si stavio pokaže jedan BSoD, ali je namješten automatski restart. Sigurno ima neki način da vidiš to, ali ne znam kako. Možda netko zna, a ako ti se ne da čekati, reinstall Windowsa i to je to.
Napravi repair s Win CD-om,mislim da ti je to trenutno najjednostavnije i najbrze,40 minuta i znas na cemu si.
pogledaj u c:\windows\minidump dal ima koja datoteka, tu se da saznati cemu ti bsodovi
pogledaj u c:\windows\minidump dal ima koja datoteka, tu se da saznati cemu ti bsodovi
Mozda da probas na tu desetinku sekunde lupit tipku Pause ili Break ili kako vec. Meni je to jednom radilo na onom screenu kada se pali komp, morao sam nesto procitati, a nisam uspio pa sam lupio Pause i taj ekran se smrznuo. Lupio sam opet i odmrznuo se. Ako uspijes pauzirati BSoD onda prepisi poruku koja je ispisana VELIKIM TISKANIM SLOVIMA i STOP code.
Jesi probao stisnuti F8 prije nego se pojavi crni ekran od xp-a? Na tom ekranu bi trebao imati opciju "Disable automatic restart on system failure" i ak ju odaberes, od tad bi se trebao pojavljivati plavi ekran bez restarta.
Koji komp je u pitanju? Ak je AMD onda postoji šansa da update windowsa zezne butanje.