kako si rjesio to je isto to
meni je identicno isto tako
sve mi se otvara u notepadu al bas sve
Ma da veliko shranje je to,htijeo bi ali ne mozes nista!
Vise se ne sjecam kako ali probati cu ti objasniti!
Instaliraj MaM,izvrsi update i scan,ako si to obavio,onda super,jer ti je vjerovatno vec ocistio shupka!
Ako ne mozes otvoriti MaM,onda probaj iz Safe moda(restartiraj comp i prilikom POST-a stisni F8,ako se ne varam,odaberi opciju safe mode),tada probaj scan sa MaM!
Ako ti Ni to ne pomaze-onda zajeb(meni nije pomoglo)Nego sam iz Task managera(Ctrl+Alt+Del) prekinio procese koji su mi bili sumljivi,i pokrenuo MaM!
-----Nemoj me ni pitati koje procese,jer nemam pojma,bio sam ljut!
Dalje......
Ubacio sam DvD od Win 7 i butao njih(Prilikom POST-a stisnes tipku Del i udes u bios,te promjenis Boot Priority iz Hard u DvD first boot)
Tada krenes sa butanjem Win DvD-a,pojavi ti se fino par opcija,ali ti odaberes REPAIR,dalje sljedis upute!
To bi uglavnom bilo to,sto sam ja napravio,Windowsi su radili li-la,nakon 2 mjeseca sam digao nove!
Oprosti ako sam ti objasnjavao kao jednome noobu(ako si informaticki potkovan),no mislim da sam procitao da bas se ne kuzis u to,pa sam tako pisao da sto bolje razumijes!
I ja sam noob sto se tice softwarea,tako da molim druge da me isprave,ako sam kolegi sta krivo napisao!
nemam cd od windowsa
Probaj ovo.
Eh,dao Bog da mu to pomogne,mada cisto sumnjam,jer ce mu virus nakon promjene odmah mjenjati extenziju!
...bar je meni mjenjao!
nemam cd od windowsa
jesi uspio što riješiti?
Ne vjerujem da će išta riješiti jer se lik stvarno ne kuži u ništa. Trebat će mu netko drugi ili TeamViewer ako bude znao bar snjime baratati...
Ne vjerujem da će išta riješiti jer se lik stvarno ne kuži u ništa. Trebat će mu netko drugi ili TeamViewer ako bude znao bar snjime baratati...
možda neće,nek se javi pa ćemo pokušati korak po korak s jednim alatom
Koliko ja znam nebi trebao imat takvih problema na windowsu 7, jer vecinom takvi virusi imaju efekta samo na windowsima xp. Bezveze si brisao datoteku virus ti je pokrenuo skriptu i mozda skinuo neki drugi virus pa ga pokrenuo probaj ga naci u procesima i prekini mu proces zatim ga obrisi nekim dobrim AV kao sto je KIS 2012 (uzmi privremeno trial verziju) taj ti preporucujem jer ima novu funkciju advanced disifenction. Mozes problem rijesiti i sa nekim bootabilnim rescue diskovima.
Najjednostavniji nacin je da pokrenes system restore ukucaj u run, rstrui.exe i odaberi vrijeme prije nego li ti se to desilo i next ostalo samo ide. :) Vjerujem da ti je ukljucen system restore jer se nerazumes toliko u racunare pa sumnjam da si ga ikad iskljucivao
a koji je proces ajde pomagajte noobina sam :D
moze korak po korak u pm ?
jako mi je vazno a reinstal windowsa NE dolazi u obzir
a koji je proces ajde pomagajte noobina sam :D
moze korak po korak u pm ?
jako mi je vazno a reinstal windowsa NE dolazi u obzir
Ajde instaliraj TeamViewer pa ako želiš ja ću ti se spojiti na komp i pogledati.
moze
proces bi sam trebao otkriti mi neznamo kako se zaista zove nego u procesima ces naci sigurno neki koji ti uzima malo rama a puno koristi CPU. Moguce je da se cudno zove nekim brojevima u kombinaciji sa slovima i ako nadjes nesto tako prekini ga pa skeniraj eto kao sto kazu dr. webom
rjeseno tocinije f1-ivo mi je rjesio :)
puno hvala svima ponajvise tebi :)
rjeseno tocinije pc-ivo mi je rjesio :)
puno hvala svima ponajvise tebi :)
I drugi put:)
Svi mogući skeneri nisu ništa našli (ni dr.web seneka).
Napravio sam novi profil, provjerio da nije i on inficiran i kad sam se uvjerio da nije onda smo maknuli stari i sve radi ko urica.
Svi mogući skeneri nisu ništa našli (ni dr.web seneka).
.
zanima me da li si radio samo express scan s njim ili i full?