Pomoć u vezi drivera za logitech g500

poruka: 7
|
čitano: 2.247
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Treba mi pomoć u vezi instaliravanja svog novog miša logitech g500, molim da mi pošaljete neke linkove sa driverima za miš (win xp) pošto sam ja probo i nejde mi baš. tj. kad sam ga uključio uopće nije radio, a kolko ja znam taj miš je plug & play (ja bi prije reko plug & pray da ti radi). Kad uključim miš u komp ko da nema dovoljno napajanja samo konstantno treperi onaj mali LED, ali kad ga priključim sa uključenim kompom onda mi piše usb malfuncuntion, windows cannot bla bla bla kaj ja znam još :) P.S. imam win XP

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 12:35 (facebook_maniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drivere možeš naći ovdje

Jesi li siguran da je sve u redu sa usb portom?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć u vezi drivera za logitech g500

za usb-e sam siguran da rade zato jer sam na isti priključio svoj stari miš i radio je

i u vezi ovog link-a ne znam šta skinut sa njega ima jedno 5 stranica kaj se može skinut...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 13:27 (facebook_maniac).
15 godina
neaktivan

Klikni na choose os, onda na windows xp i pojavi ti se neki tekst ispod kojeg imaš download software

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć u vezi drivera za logitech g500

da, to napravim i skinem taj "setpoint 630" i dalje mi ne čita, pokušo sam skinut i 32-bit i 64-bit i dalje kad god priključim miš u kompjuter ne radi laser uopće (uopće se ne pojavi ona crvena lampica na laseru).

15 godina

A mozda je mis neispravan,ak ne uspijes rijesit problem pravac na servis s njim.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo sad sam sve instaliro (win xp 32-bit, prije sam 64-bit pa mi zato nije htjelo) i onda plug-out>plug-in i iš mi radi punih 10 sekundi i onda ko da nestane bez napajanja i onak mali LED samo treperi bezveze i bez ikakvog reda i smisla! Savjeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice