Pozdrav,
pregledao sam puno BSOD tema na ovom forumu i nijedna nema odgovor na moje pitanje, ako negdje postoji ili slično slobodno me prebacite hvala.
Moj problem je sljedeći. Imam Windows 7 na laptopu i grafičku Radeon mobiltiy HD5470. Odjednom mi se na paljenju računala nakon ekrana na kojem piše Starting Windows pojavi ekran s plavim pikselima i zatim BSOD.
Problem je u atikmpag.sys.
Kad pokrenem računalo u safe modeu i uninstaliram i obrišem driver mogu normalno pokrenuti računalo i ono se pali do desktopa, ali se u desnom donjem uglu kod sata odmah pojavi Installing device driver software i čim ta instalacija završi opet se pojavljuje BSOD s istom porukom. Kad ponovno odem na Device Manager u Safe Modeu ATI driver je ponovno tamo, ako ga opet uninstaliram računalo se normalno pokreće i tako u krug.
Zna li netko kako da zaustavim da se driver sam instalira (u Windows opcijama mi nije uključeno automatsko updateanje) ili netko drugo rješenje ovog problema?
Puno hvala.

, no kako uopce mozemo tocno znati kakav je lem stavljen recimo da nije nesto "sfušareno"?
.