Pes 2011

poruka: 9
|
čitano: 4.917
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
pes
Pozdrav imam problem s pesom 2011, kad uđem u igricu da igram nakon nekoliko sekundi, mi se restarta computer, neznam zašto?Karakteristike compa su:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz x 2 (2.66Ghz) RAM 3.3 GB , grafička :ATI Radeon HD 4600 Series (PS3.0/VS3.0) koristim wndows 7 ultimate, 32 bitini sistem!Update sam drivere najnovije ima 5 dana za grafičku, i opet isto , uđe i onda mi se restarta comp!Recimo dok nemam problema nikakvih s drugim igricama poput pes 2010, formule i 2k11!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: pes

Kakve su temperature procesora,grafičke? Piše li što u Event Vieweru? Pojavljuje li se BSoD ili se samo restarta komp?

Temperature pogledaj sa Everestom ili sa Speccyijem

Piracy lives forever!!!
14 godina
neaktivan

Temperatura grafičke je 31 °C a procesora 32°C . Da samo mi se restarta comp neznam zašto?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 10:15 (garfield87).
15 godina

Mora biti zabilježeno u Event Vieweru.Pogledaj piše li tamo štogod?

Piracy lives forever!!!
14 godina
neaktivan
Samo mi očitiva u adminsrative evants nekakve errore; i upozorenja.
15 godina

Kakve errore? Kakva upozorenja?

Piracy lives forever!!!
14 godina
neaktivan
Pes 2011
Kraj tih erora i upozernja mi piše dns client i ras client,Skinio sam čak HD tune program, da vidim oće li mi očitat kakav error ali nema ništa, sve mi je healty!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pes 2011

može mi neko dat link stranice di mogu skinut dobar patch sa 1. HNL,svim original dresovima i grbovima klubova i najnovijim transferima??

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pes 2011
4zack4 kaže...

može mi neko dat link stranice di mogu skinut dobar patch sa 1. HNL,svim original dresovima i grbovima klubova i najnovijim transferima??

http://lmgtfy.com/?q=croatian+patch+pes+2011

Pa nisam ja Harry Potter
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice