PES 2009 zvuk problem.

poruka: 13
|
čitano: 1.711
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PES 2009 zvuk problem.

Kada igram PES 09 i zabijem gol jedva čujem navijanje, također jedva čujem suca da svira prekršaje, zaleđa itd., a komentatora čujem odlično. U ostalim igramama je sve u redu. Zvučna kartica je od matične Realtek High Definition Audio. Mogu li to nekako popravit?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 zvuk problem.

može biti puno stvari, jedna je bug u igri, možda možeš pojačati u opcijama zvuk za navijanje, kod mene radi sve bez problema, također može biti ako imaš 5.1 sistem, pa da nešta zblesano prenosi zvuk, primjerice ja sam imao tipku koja u slučaju ako nije 5.1 zvuk simulira ga i onda neke stvari u igri ne čujem

17 godina
neaktivan
PES 2009 zvuk problem.

Imam Altec Lansing 221 to je 2.1 i provao sam u opcijama od igre mijenjati zvuk, ali bezuspješno.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 10:39 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jedino probaj onda malo čačkat po opcijama od zvučne kartice, realtek isporučuje svoj software, možda ti je uključena opcija za karaoke, ili možda si dirao equalizer, stavi ga na flat, dakle sve frekvencije da budu ravne.

jako je lagano da je neki bug u igri, pretpostavljam da nije original igra.

na netu ima svakakvog smeća, tako da je jako lagano moguće da si skinuo neku koja ima problem sa zvukom, isprobaj ju najbolje kod nekog drugog

17 godina
neaktivan
PES 2009 zvuk problem.

Evo ovako mi je postavljeno kako na slici gdje još mogu mijenjati opcije osim tu?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle zvučnu smo eliminirali, sve ti je podešeno kako treba, ne znam sada na pamet, dali ima mošda u pesu da stišaš komentatore, pa onda sve probaš pojačat na zvučnicima, ali nekako sve mislim da je u pitanju neki bug u igri, primjerice jučer si instaliram devil my cry 4 i stalno nešta šušti, a sve ostale igre rade

17 godina
neaktivan
multiaccount kaže...

dakle zvučnu smo eliminirali, sve ti je podešeno kako treba, ne znam sada na pamet, dali ima mošda u pesu da stišaš komentatore, pa onda sve probaš pojačat na zvučnicima, ali nekako sve mislim da je u pitanju neki bug u igri, primjerice jučer si instaliram devil my cry 4 i stalno nešta šušti, a sve ostale igre rade

Moguće da je do igre ili do viste jer mi kod prijatelja sve radi na XP-u i kod mene je radilo na XP-u.
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 11:40 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

može onda lagano biti da nešta driveri za vistu zeke, probaj staviti zadnje, ali vjerovatno je da neće pomoć, ali ono, nikad ne znaš

sretno

17 godina
neaktivan
multiaccount kaže...

može onda lagano biti da nešta driveri za vistu zeke, probaj staviti zadnje, ali vjerovatno je da neće pomoć, ali ono, nikad ne znaš

sretno

Hvala ti na pomoći, ali ni to ne pomaže provao sam i provat ću kasnije još jednom. Što skinuti od svega ovog?
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 12:11 (Razer_Copperhead).
16 godina
PES 2009 zvuk problem.

Kažeš da imaš Vistu daj onda kad pokreneš igru poledaj  da ti nije zvuk smanjen.Jer vista odvaja zvuk od igre i npr. wmp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da trebaš skinuti ovaj prvi, jer vjerujem da nemaš na matičnoj x-fi chip

može biti da jednostavno driver za vistu nije dobro napisan

17 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Kažeš da imaš Vistu daj onda kad pokreneš igru poledaj  da ti nije zvuk smanjen.Jer vista odvaja zvuk od igre i npr. wmp

Misliš na Volume Mixer?
Razer_Copperhead
16 godina

Na to sam mislil.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice