Kada igram PES 09 i zabijem gol jedva čujem navijanje, također jedva čujem suca da svira prekršaje, zaleđa itd., a komentatora čujem odlično. U ostalim igramama je sve u redu. Zvučna kartica je od matične Realtek High Definition Audio. Mogu li to nekako popravit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može biti puno stvari, jedna je bug u igri, možda možeš pojačati u opcijama zvuk za navijanje, kod mene radi sve bez problema, također može biti ako imaš 5.1 sistem, pa da nešta zblesano prenosi zvuk, primjerice ja sam imao tipku koja u slučaju ako nije 5.1 zvuk simulira ga i onda neke stvari u igri ne čujem
Imam Altec Lansing 221 to je 2.1 i provao sam u opcijama od igre mijenjati zvuk, ali bezuspješno.
jedino probaj onda malo čačkat po opcijama od zvučne kartice, realtek isporučuje svoj software, možda ti je uključena opcija za karaoke, ili možda si dirao equalizer, stavi ga na flat, dakle sve frekvencije da budu ravne.
jako je lagano da je neki bug u igri, pretpostavljam da nije original igra.
na netu ima svakakvog smeća, tako da je jako lagano moguće da si skinuo neku koja ima problem sa zvukom, isprobaj ju najbolje kod nekog drugog
dakle zvučnu smo eliminirali, sve ti je podešeno kako treba, ne znam sada na pamet, dali ima mošda u pesu da stišaš komentatore, pa onda sve probaš pojačat na zvučnicima, ali nekako sve mislim da je u pitanju neki bug u igri, primjerice jučer si instaliram devil my cry 4 i stalno nešta šušti, a sve ostale igre rade
dakle zvučnu smo eliminirali, sve ti je podešeno kako treba, ne znam sada na pamet, dali ima mošda u pesu da stišaš komentatore, pa onda sve probaš pojačat na zvučnicima, ali nekako sve mislim da je u pitanju neki bug u igri, primjerice jučer si instaliram devil my cry 4 i stalno nešta šušti, a sve ostale igre rade
može onda lagano biti da nešta driveri za vistu zeke, probaj staviti zadnje, ali vjerovatno je da neće pomoć, ali ono, nikad ne znaš
sretno
može onda lagano biti da nešta driveri za vistu zeke, probaj staviti zadnje, ali vjerovatno je da neće pomoć, ali ono, nikad ne znaš
sretno
Kažeš da imaš Vistu daj onda kad pokreneš igru poledaj da ti nije zvuk smanjen.Jer vista odvaja zvuk od igre i npr. wmp
mislim da trebaš skinuti ovaj prvi, jer vjerujem da nemaš na matičnoj x-fi chip
može biti da jednostavno driver za vistu nije dobro napisan
Kažeš da imaš Vistu daj onda kad pokreneš igru poledaj da ti nije zvuk smanjen.Jer vista odvaja zvuk od igre i npr. wmp
Na to sam mislil.